Dolar 32,5896
%0.24
Euro 34,7864
%0.35
Altın 2.422,810
%-0.41
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun IMF açıklamalarına Özalan'dan tepki: Her iftirası, aslında bir itiraf...

Kılıçdaroğlu'nun IMF açıklamalarına Özalan'dan tepki: Her iftirası, aslında bir itiraf...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada iktidarın IMF heyetiyle gizli olarak görüştüğünü belirterek "IMF heyeti bizim arkadaşlarla görüşünce gerçek ortaya çıktı. Yoksa kimse IMF'in geldiğini bile duymayacaktı" sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan tepki geldi. Özalan yaptığı açıklamada, "Kapalı kapılar ardında IMF'den kimlerin talimat aldığını herkes gördü. Her iftirası, aslında bir itiraf..." dedi. Kılıçdaroğlu'nun IMF açıklamalarına Özalan'dan tepki

  • Ege Postası
  • 02.10.2019 - 15:16

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada iktidarın IMF heyetiyle gizli olarak görüştüğünü belirterek, açıklanan yeni ekonomik programın bir IMF programı olduğunu savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "IMF heyeti geldi, günlerce konuştular. 'Yeni programı çık anlat' dediler. Eski programlar işe yaramadı, tutmadı. IMF heyeti bizim arkadaşlarla görüşünce gerçek ortaya çıktı. Yoksa kimse IMF'in geldiğini bile duymayacaktı. IMF ile gizli gizli görüşüyorlar" dedi.

ÖZALAN: HER İFTİRASI, BİR İTİRAF

Kılıçdaroğlu'nun iktidarı hedef alan açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan tepki geldi.

Özalan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "CHP, IMF ile gizli görüşme yaparken yakalandı. Kemal Kılıçdaroğlu, bu skandalı perdelemek için, bugünkü grup toplantısında "IMF'den talimat alıyorlar" deyip durdu. Kapalı kapılar ardında IMF'den kimlerin talimat aldığını herkes gördü. Her iftirası, aslında bir itiraf... ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.