Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nu destekleyen o isimden sürpriz açıklama

Kılıçdaroğlu’nu destekleyen o isimden sürpriz açıklama

CHP’de genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması için başlayan ve süren imza hareketine İzmir’den sürpriz bir destek geldi. Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen CHP İzmir Kurultay Delegesi ve eski Milletvekili Sedat Uzunbay, yazılı bir açıklama yaparak, kurultay toplanmasından yana görüş belirtti.  Kılıçdaroğlu’nu destekleyen o isimden sürpriz açıklama

  • Ege Postası
  • 20.07.2018 - 10:12

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir eski Milletvekili de olan Sedat Uzunbay, 2014 yılında gerçekleşen Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana taraf olurken, bu kez CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Genel Başkan seçilmesi için toplanan imza hareketine imzasıyla destek olacağını açıkladı.

TEK ÇARENİN KURULTAY YAPILMASI OLDUĞUNA KARAR VERDİM

İzmir’deki 52 Kurultay delegesinden biri olan CHP İzmir eski Milletvekili Sedat Uzunbay, yaptığı yazılı açıklamada, İnce’ye vereceği desteği ve bunun gerekçesini şöyle açıkladı:

“Değerli dostlarım, CHP İzmir kurultay delegesi olarak, 24 Haziran seçimlerinden bugüne partimizde yaşanan tartışmaların son bulması ve partimizin bu süreçten daha fazla yara almadan yeni bir fırsat yaratarak çıkması için tek çarenin olağanüstü kurultay yapılması olduğuna karar verdim. Amacım; birlik bütünlük içinde olağanüstü kurultayın yapılmasına ve partililerimizin beklediği ideolojik- yapısal sorunların çözümü için ciddi adımlarının atılmasına katkı koymaktır. Bilgilendirmek istedim. Sizleri saygıyla selamlıyorum.”

UZUNBAY, ÖNCEKİ KURULTAYDA KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEMİŞTİ

İzmir eski Milletvekili Sedat Uzunbay, önceki kurultay sürecinde ‘Muharrem Bey arkadaşım. İyi bir dostluğumuz var. İzmir’e geldiği zaman arar konuşuruz buluşuruz. Ancak arkadaşlık başka siyaset başka... Benim değerlendirmem Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan yana… Eğer İzmir’den imza toplanırsa Genel Başkan için imza veririm’ şeklinde bir açıklama yapmıştı.

İNCE 2014’TE 415 OYDA KALMIŞTI

CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce,  2014 yılında gerçekleşen CHP 18’inci Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkanlığa aday olmuş. İnce, Kurultayda 415 oy almış, 740 oy alan mevcut CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan seçilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.