Dolar 32,4973
%0.15
Euro 34,7712
%0.14
Altın 2.490,190
%1.13
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan yaralanan gence telefon

Kılıçdaroğlu'ndan yaralanan gence telefon

İzmir’in Bayraklı ilçesinde CHP seçim bürosuna yönelik silahlı saldırı ile partili gençlere yönelik silahlı ve sopalı saldırının ardından CHP yönetimini alarma geçirdi. Olayda yaralanan partilileri telefonla arayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP yönetimini alarma geçirmişti

  • Ege Postası
  • 10.03.2019 - 10:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraklı'daki seçim ofisine yapılan saldırının ardından yaralıları telefonla arayarak "geçmiş olsun" dedi. 

Kılıçdaroğlu, Batuhan Gül ile telefonda yaptığı konuşmada “Geçmiş olsun Batuhan. Konunun biz de takipçisi olacağız. Tuncay Özkan ve İl başkanımız oradalar. İnşallah failler derhal yakalanır ve hesabı sorulur. Bu süreçte sizi tahrik edenler olabilir, tahriklere kapılmayın” dedi. 
  
SANDAL : BİRİLERİ KARDEŞLİĞİMİZDEN RAHATSIZ OLDU 
Bayraklı’da oluşturdukları kardeşlik atmosferinden birilerinin rahatsız olduğunu belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ise “Bayraklı’da halk ittifakı kurduk. Toplumun tüm katmanlarıyla bir araya geldik. Birileri bundan rahatsız olabilirler. Ama biz mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Ne yaparlarsa yapsınlar bizi birbirimize düşüremeyecekler. Kimseye çizdiği senaryonun sonucunu armağan etmeyeceğiz. Her ne güçle ve hakla bizi yolumuzdan çevireceğini zannedenler varsa yanılıyor. Kaldığımız yerden daha güçlü devam edeceğiz. İnsanları ötekileştirmeden MHP’li vatandaşlarımızın evlerindeki ziyaretlerimize devam edeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren yurttaşlarımızın evlerinde ziyarete devam edeceğiz. Çünkü biz Bayraklı’da toplumun tamamına, kimseyi ötekileştirmeden hizmet edeceğiz. Güvenlik yetkililerinden de zanlıların derhal yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyorum " dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.