Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Özel'li video: Yalancılara, iftiracılara...

Kılıçdaroğlu'ndan Özel'li video: Yalancılara, iftiracılara...

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun terörist cenazelerine katıldığı iddialarına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayımladığı bir videoyla cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Yalancılara, iftiracılara işte yanıt" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 03.12.2020 - 21:06

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun terörist cenazelerine katıldığı iddialarına partisinin Grup Başkanvekili Özgür Özel’in TBMM’de yaptığı bir konuşmayla cevap verdi.

Kılıçdaroğlu video ile birlikte yaptığı paylaşımda “Yalancılara, iftiracılara işte yanıt…” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in konuşmasına ait videoda ise şu ifadeler yer aldı;

*Ben aylardır gördüğüm görüntülerden ve yapılan işten o kadar utanç duyuyorum Türkiye medyası adına ama görülüyor ki buna inanan milletvekilleri var. Şimdi size açıkça söylüyorum. Bu konu benim özel bilgimde ve özel ilgi alanımda.

TAHİR ELÇİ’NİN CENAZESİDE TABUTUN ÜSTÜNÜE PHOTOSHOP…”

*Sayın Sezgin Tanrıkulu’nun, Diyarbakır önceki baro başkanı Tahir Elçi cenazesindeki, tabutun üstüne PKK bayrağı photoshop’lanmış, bir tane bu var dönen.

TANRIKULU’NUN ZİYARET ETTİĞİ MEZAR ULUDERE’DE BOMBALANAN KÖYLÜLERİN

*Sayın Sezgin Tanrıkulu’nun çiçek koyduğu söyleniyor, teröristlerin mezarına. O görüntüler Uludere’de, yanlışlıkla bombalanan zavallı köylülerin. Sayın Emine Erdoğan hanımefendi de oraya ziyaret yaptı, çok sayıda AK Partili bakan da gitti Roboski’ye ziyaret yaptı.

ÜÇÜNCÜ GÖRÜNTÜ PHOTOSHOP’LU, CENAZEDEKİ KİŞİ AZİZ GÜLER

*Üçüncü bir görüntü var, o da yine photoshop’lanmış, bu sefer DHKP-C’nin bir amblemiyle…O görüntüde de cenazedeki kişi Aziz Güler. Türkiye’de tek bir suçu olmadığı ve IŞİD bombasına basarak öldüğü ve sınırın birkaç kilometre dışında buzdolabında bekletildiği için…Bizzat benim Mahir Ünal’la karışıklı diyalogla, Numan Kurtulmuş’un ailesine müjdelemesiyle Türkiye’ye getirilen, cemevindeki bir cenaze.

*Sezgin Tanrıkulu gözünüzün içine bakarak şunu dedi: “Ben eğer bir terörist cenazesine katıldıysam Allah benim belamı versin.” Şimdi çıkın ve şunu söyleyin…

BU İDDİAYI DİLE GETİRMEK VE GERİ ALMAMAK NAMUSSUZLUKTUR

*Bu üç photoshoplu…Tahir Elçi, Roboski mezar ziyareti ve Aziz Güler’in cenazesi dışında, eğer namus için, ahlak için, vicdan için…Bir tek Cumhuriyet Halk Parti’linin, Sezgin bey ve bu gruptaki herkes, photoshop’suz bir terörist cenazesi varsa namus için söyleyin. Yoksa bu iddiayı dile getirmek ve geri almamak namussuzluktur.

BÜYÜK BİR YALANI DAHA RET VE İFŞA EDİYORUZ

Söz konusu açıklamalarıyla ilgili Özgür Özel, sosyal medyadan, “Bir büyük yalanı daha ret ve ifşa ediyoruz. Sezgin Tanrıkulu’nun terörist cenazelerine katıldığına ilişkin fotoşoplu fotoğraflar…Vekilimiz, Tahir Elçi’nin, Aziz Güler’in cenazesine ve Roboski ailelerinin mezarına gitti. AKP milletvekillerinin yüzüne net sorduk, yanıt yok” diye yazdı.

CHP’LİLERİN TERÖRİST CENAZESİNDE İŞİ OLMAZ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Özgür Özel’in ifadeleri için “Trol aklının ve organizasyonunun kuyruğuna takılan AKP ve havuz medyasına tokat gibi yanıt” dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise iddialara, “CHP’lilerin terörist cenazesinde işi olmaz. Bir tek CHP’linin montajsız bir terörist cenazesi fotoğrafı varsa namus için söyleyin. Yoksa bu iddiayı dile getirmek ve geri almamak namussuzluktur!” diye yanıt verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.