Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasıyla ilgili, "Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2019 - 17:54

Seçimden 17 gün sonra mazbatasını alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu, “Huzurluyum, duyguluyum. Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için, çocuklarımız için, onların geleceği için, demokrasimiz için, hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı bu topluma hizmet etmek için yola çıkan insanların başarısıdır. Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum. Milletvekili arkadaşlarım, merkez yürütme kurulunda görev alan arkadaşlarım ve bütün personelimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Güzel bir sonuç elde ettik. Hayırlı uğunlu olsun" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Bu açıklamanın ardından da Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan 16 milyon İstanbullu oldu. Söz verdiği gibi; bundan sonra bütün İstanbul’u kucaklayan bir belediye başkanı olacak, bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Teşekkürler İstanbul!” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.