Dolar 32,4528
%-0.1
Euro 34,7909
%-0.52
Altın 2.439,730
%0.14
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan il yönetimiyle sürpriz toplantı

Kılıçdaroğlu'ndan il yönetimiyle sürpriz toplantı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantı arasında İzmir il yönetimiyle bir araya gelerek delege seçimleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kılıçdaroğlu'ndan il yönetimiyle sürpriz toplantı

  • Ege Postası
  • 22.11.2019 - 16:17

EGEPOSTASI - 31 Mart yerel seçimlerinde 252 belediye kazanan CHP, Afyonkarahisar'ın ardından ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın ikincisi İzmir’de başladı.

CHP’li belediyenin ortak akıl üretmek ve tecrübelerini paylaşarak önümüzdeki 4 sene için yol haritasını belirleyeceği toplantılar sürerken, CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir il yönetim kuruluyla sürpriz bir toplantı yaptı.

İzmir’de sancılı başlayan delege seçimleri öncesi ‘İl ve ilçelerde uzlaşı aday olsun, kavgasız bir seçim dönemi yaşayalım’ mesajının İzmir’de karşılık bulmamasının Kılıçdaroğlu’nu rahatsız ettiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun hala İzmir'deki il ve ilçe kongreleri öncesi ‘uzlaşı adayı’ formülünün arkasında durduğu da belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu’nun özellikle Karşıyaka ve Buca’da yaşanan kavgalardan son derece rahatsız olduğu iddia edilirken, il yönetimini bu konuda uyardığı ve ‘İzmir’e barış yakışır. Kavgalar konusunda daha dikkatli olmalıyız’ şeklinde sert uyarılarda bulunduğu öne sürüldü.

İl yönetim kurulundan bazı üyelerin Kılıçdaroğlu’ndan; kadın ve gençlik kotası konusunda isteklerde bulunduğu ve Genel Başkan'dan olumlu yanıt aldıkları öğrenildi. Öte yandan Deniz Yücel’in toplantı da hiç konuşmadığı belirtilirken, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da yarım saatlik toplantıda hazır bulundu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.