Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere talimat!

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere talimat!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs tehdidi nedeniyle vatandaşlara seslendi. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Bu sorunu aşacağız, merak etmeyin yanınızdayız" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Alınması Gereken Önlemler" paketini açıkladı. Kılıçdaroğlu, partisinin belediyelerine "Kimsenin elektriğini, suyunu ve doğalgazını kesmeyeceksiniz" diye talimat verdiğini aktardı. Kılıçdaroğlu koronavirüse karşı 'önlem paketi'ni açıkladı

  • Ege Postası
  • 17.03.2020 - 18:24

EGEPOSTASI - Koronavirüs tehdidi gerekçesiyle ağırlaşması beklenen ekonomik krize karşı hazırlıklı olunması gerektiğini savunan Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili devlette en büyük gelir elde edenlerin fedakarlık yapması gerektiğini vurguladı ve “işçinin, memurun, emeklinin ve işsizin fedarkarlık yapacak hali kalmadı” ifadelerini kullandı.

ELEKTRİK, SU VE DOĞALGAZ KESİLMEYECEK

CHP’li Kılıçdaroğlu koronavirüs karşısında ‘alınması gereken önlemler’i açıkladığı videoda CHP yönetimindeki belediyelere, hiçbir vatandaşın elektrik, su ve doğal gaz hizmetinin kesilmemesi yönünde talimat verdiğini de aktardı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.