Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan belediye başkanlarına kritik kongre uyarısı

Kılıçdaroğlu'ndan belediye başkanlarına kritik kongre uyarısı

Genel Merkez tarafından düzenlenen Başkanlar Toplantısı'nda Genel Başkan Kılıçdaoğlu’nun kongreye yönelik sözleri dikkat çekti. Genel Başkan Kılıçdaoğlu belediye başkanlarına kongrelere müdahale etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Kılıçdaroğlu'ndan belediye başkanlarına kritik kongre uyarısı

  • Ege Postası
  • 09.08.2017 - 09:03

YAĞMUR UYGUR - EGEPOSTASI / Dün yapılan “Başkanlar Toplantısı”nın basına kapalı bölümünde belediye başkanlarına seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 26 Ağustos’ta başlaması beklenen kongre takvimine belediye başkanlarının müdahale etmemesi konusunda uyarıda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlara belediye başkanı seçimlerinde ön seçim yapılmayacağını belirterek “Belediye başkan adaylıklarının belirlenmesinde ön seçim yapılmayacak. Kongre süreçleri başladığında o kongrelere müdahil olmayın ve delegelere karışmayın işinize bakın. Örgüt kendi içinde demokratik bir şekilde en doğru kararı verecektir” dediği ifade edildi.

“İL, İLÇE BAŞKAN ADAYLARI BELEDİYEYİ HEDEFLEMESİN”

Ayrıca il ve ilçe başkanlıklarına aday olacak isimlerin bir sonraki hedeflerini belediye başkanlığı olarak seçmeden bu görevlere talip olması gerektiğini de vurgulayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, bu gibi hedeflerle il ve ilçe başkanlıklarına aday olunması neticesinde mevcut başkanların örgüte müdahalede bulunduğuna dikkat çekti. Herkes görevini yerine getirsin uyarısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.