Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan AK Partili Emre Cemil Ayvalı'ya teşekkür!

Kılıçdaroğlu'ndan AK Partili Emre Cemil Ayvalı'ya teşekkür!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Emre Cemil Ayvalı’ya teşekkür ederek, "AK partili bir kardeşimiz çıktı ve televizyonda, biz Kemalistleri devirmek için FETÖ ile işbirliği yaptık dedi. Kardeşimi yürekten tebrik ediyorum, gerçeği söylediği için. Dolayısıyla kendisine bir teşekkür borcumuz var. Biz bunu söylüyorduk ama vatandaş, bunlar muhalif tersini söyler diyordu. Şimdi içerinden ve medyadan sorumlu birisi bunu açıkladı" ifadesini kullandı.

  • Ege Postası
  • 16.06.2020 - 17:02

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“AK Partili bir kardeşimiz çıktı ve televizyonda, 'biz Kemalistleri devirmek için FETÖ ile işbirliği yaptık' dedi. Emre Cemil Ayvalı kardeşimi yürekten tebrik ediyorum, gerçeği söylediği için. Dolayısıyla kendisine bir teşekkür borcumuz var. Biz bunu söylüyorduk ama vatandaş, bunlar muhalif tersini söyler diyordu. Şimdi içerinden ve medyadan sorumlu birisi bunu açıkladı. Bir savcı harekete geçti m? Hiçbiri hareket edemez. Tarih not edecektir bunu. Bunun gibi olanların bilmesi gereken bir şey var. KPSS’yi kazandıktan sonra aday memur oluyorsunuz, eğer iyiyseniz diyor ki asaletini onaylıyoruz. Hemen şef olabilir m? Hayır bir süre çalışacak. Sonra şube müdürü olarak, daire başkanı, genel müdür. Hemen yakalıyor birini yakasından, sen şef olacaksın diyor. Eğer FETÖ ile işbirliği yaptığınızı kabul ediyorsanız, Harp Okulu öğrencilerinin ne suçu var. Hiçbir savcı harekete geçti m? Hayır, neden… Saray’ın korkusundan”

BELEDİYELERİMİZ TARİH YAZDI

“Geçen toplantıda CHP'li belediyeler için de bir şey söylemedim. Onların görevi. Ama huzurlarınız da onlara da yürekten teşekkür ediyorum. Hepsi de tarih yazdılar. En küçüğünden en büyüğüne, hepsi birer tarih yazdılar. Onlar da günün 24 saati özveriyle çalıştılar. Görev yapmasınlar diye yasak getirdiler, paralarına el koydular. Şunu söyledim; 'Ne yaprlarsa yapsınlar asla sitem etmeyeceksiniz. Onlar engel çıkaracak, siz engeli atlamasını bileceksiniz.  Vatandaş yardım etti, engel oldular. Bankadaki paralarına el koydular. Ne old? Askıda fatura geldi. Aklın yolu adalet üzerine çalışıyorsa, insan hakları üzerine çalışıyorsa çözümsüzlük diye bir şey yoktur. Dolayısıyla bizim belediye başkanlarımız çok iyi çalıştılar. Görevlerini yaptılar. 

12 Haziran tarihi itibariyle belediyelerimizden aldığımız bilgileri paylaşmak isterim sizlerle:

- 5 milyon 702 bin 723 aileye ayni yardım yapıldı. Asla bunun reklamı yapılmadı, kişinin yoksulluğu teşhir edilmedi. Bizi üzen, esnafın bile yardım paketine muhtaç hale gelmesiydi. 

- 285 bin 390 aileye nakdi yardım yapıldı. 

-224 bin 27 hanenin suyu açıldı. 

-Belediyelere ait 21 bin 147 işyerinin kiraları ertelendi.

- 146 bin 669 kişiye evde bakım hizmeti verilmeye devam ediliyor. 

- 43 milyon 384 bin 714 litre dezenfektan dağıtımı yapıldı. Nerede isteniyorsa, orada temizlik yapıldı. 

- 9 bin 114 sağlık çalışanına evlerine gidemedikleri için yer tahsis edildi. Bedellerini belediyelerimiz ödedi. 

- 2 milyon 222 bin 988 bina ve içerinde dezenfekte işlemi yapıldı.

Dolayısıyla belediye başkanlarımız elinden gelen her türlü çabayı gösterdiler, göstermeye de devam ediyorlar. Bazen bir araya gelip ortak bir politika oluşturuyorlar ve harekete geçiyorlar”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.