Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan 8 bin gence mektup

Kılıçdaroğlu'ndan 8 bin gence mektup

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan referandumunda ilk kez oy kullanacak gençlere gönderdiği mektuplar, CHP'li gençler tarafından Manisa'daki yaşıtlarına ulaştırıldı. Kapıları gezen Gençlik Kolları kentin merkez ilçeleri Şehzadeler ve Yunusemre'deki 8 bin gence mektupları teslim etti.

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 19:11
MANİSA- CHP Şehzadeler ve Yunusemre Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk defa oy kullanacak genç seçmenler için gönderdiği mektupları dağıttı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anayasa değişikliğiyle ilgili görüşlerini paylaştığını ve gençlerden hayır oyu istediği mektubu dağıtan CHP Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Özge Arslan, gençlere birebir ulaştıklarını söyledi. Arslan, "Şehzadeler ilçemizde yaklaşık 3 bin 500 yeni seçmen var. Bunun yanı sıra referandum çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Bire bir kurduğumuz temaslar sonucu çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Referandum sonucunun hayırlı olacağına inancımız tam" dedi. 

Kapı kapı dolaştıklarını dile getiren CHP Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Sevil Buse Cebeci ise "İlçemizde 4 bin 500 civarı ilk defa oy kullanacak seçmen var. 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuna 25 gün kaldı. Kalan süreci çalışmalarımızı daha da arttırarak devam ettireceğiz. Kapı kapı dolaşarak tüm mektupları dağıtıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ve ilk oylarının hayırlı olmasını dilediğini iletiyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.