Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na İzmir'den Başdanışman

Kılıçdaroğlu'na İzmir'den Başdanışman

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Urla Belediyesi Meclis Üyesi İsmet Orhan’ı Genel Başkan Başdanışmanı olarak atadı. Genel Başkan Başdanışmanı Orhan, ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanlığı görevini de yürütüyor. CHP’nin kültür ve sanatı ondan sorulacak

  • Ege Postası
  • 07.11.2019 - 15:10

Yusuf TOMRUK/EGEPOSTASI - Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İsmet Orhan’ı, CHP'nin Kültür, Sanat ve Turizm alanlarında faaliyetleri yürütmesi için Başdanışmanı olarak atadı.

31 Mart yerel seçimlerinde Urla Belediye Meclisi’ne birinci sıra kontenjan adayı olarak seçilen İsmet Orhan, şu an Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı olarak görev yapıyor. Gazeteci ve yazar olarak tanınan İsmet Orhan aynı zamanda eski profesyonel futbolcu ve televizyon yorumculuğu da yaptı.

İSMET ORHAN KİMDİR'

1962 yılında Kağızman'da doğdu. Üç yıl profesyonel futbol oynadıktan sonra, spor muhabirliğiyle gazeteciliğe başladı. Başta Almanya olmak üzere altı yıl boyunca yurt dışında yaşadı ve ekonomi öğrenimi gördü. Muhtelif dergi ve gazetelerde makaleleri yayımlandı, televizyon yorumculuğu yaptı. Türk Geriatri Vakfı'nın (TÜGEV) kurucu üye sıfatıyla mütevelli heyet üyesidir. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.