Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu kongreye katılacak

Kılıçdaroğlu kongreye katılacak

CHP İzmir İl Başkan Adayı Deniz Yücel İl Başkanı Asuman Ali Güven ve il yöneticileriyle bir araya geldi. İl başkanlığı sürecinde 7 Ocak’a kadar ziyaretlerini sürdürerek çalışmalarına devam edecek olan Yücel, mutabakat adayı olduğu iddiaları ardından kendi çalışmalarını yürütmeye başladı. Toplantı sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Güven, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kongreye geleceği az önce netleşti” dedi. Güven açıkladı;

  • Ege Postası
  • 02.01.2018 - 16:33

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun mutabakat adayı olarak öne sürdüğü İl Başkan Adayı Deniz Yücel, İl Başkanı Asuman Ali Güven ve il yönetimiyle bir araya geldi.

Toplantıya bazı il yöneticilerinin mazeret bildirerek katılmadığı bildirilirken görüşmede Yücel’in hedeflerini anlattığı ifade edildi. Toplantı sonrası basın mensupları karşısında fotoğraf veren Güven ve Yücel soruları yanıtladı. Yücel, “İl başkanıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Şayet göreve gelirsem kendilerinin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. Tüm örgütleri ziyaret ediyorum. Devam edeceğim” dedi.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ”

Güven ise Yücel’in ailesini de yakından tanıdığını ifade ederek, “Deniz Bey’e çok teşekkür ediyorum. Düşüncelerini özetlediler. Başarılar diliyorum. Pazar günü güzel bir kongre yaparak  yeni bir başlangıç yapacağız. Partimiz yeni bir güçle ve enerjiyle hem yerelde hem genelde iktidar için mücadele başlatacağız. Genç bir arkadaşım. Kendisini tanırım iyi bir partilidir. Ailesini de tanırım. Değerli bir arkadaşımızdır” dedi. Güven son olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kongreye katılımı konusunun da netleştiğini ifade ederek “Pazar günü Genel Başkanımızın da katılacağı netleşti. Büyük ve Türkiye’ye hitap eden bir kongre olacak” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.