Dolar 32,6138
%0.43
Euro 34,7293
%-0.01
Altın 2.511,810
%1.1
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmirli vekillerle bir araya geldi

Kılıçdaroğlu İzmirli vekillerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde geride kalan ilçe kongrelerinin ardından gözler 7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’ne çevrilirken Ankara’da sürpriz bir buluşma gerçekleşti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir milletvekilleri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu İzmirli vekillerle bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 16:43

EGEPOSTASI - Meclisin son günü olması sebebi ile İzmirli vekillerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiği ve İzmir İl Kongresi ile ilgili bilgi alış verişinde bulundukları öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Mustafa Balbay, Zeynep Altıok ve Özcan Purçu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM'de bir araya geldi.

CHP’li vekillerin Kılıçdaroğlu’na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun il kongresi öncesi ortak aday saptama konusunda bir çalışma yaptığını belirttiği ve "Bununla ilgili bilginiz var mı" diye sorduğu, CHP Lideri'nin “Evet bilgim var” dediği öğrenildi. Vekillerin "Kongreyle ilgili bize bir talimatınız var mı" sorusuna ise Kılıçdaroğlu'nun, “Siz ne yapacağınızı bilirsiniz. Örgütten gelen insanlarsınız. Herkes kongrede aday olabilir. Ben kimseye aday olmayın diye bir şey demem.  Ancak; İzmir’e yakışır bir kongre olsun" dediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun, kendisini il kongresine davet eden vekillere "Ben İzmir milletvekiliyim mutlaka geleceğim” dediği de ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.