Dolar 32,3141
%0.1
Euro 35,1737
%-0.03
Altın 2.241,190
%-0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: İnsan hayatı değil ekonomi önemli dediler

Kılıçdaroğlu: İnsan hayatı değil ekonomi önemli dediler

Türk Tabipleri Birliği'ni ziyareti sonrası konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, hükümetin corona virüsle mücadelesini eleştirdi, "İnsan hayatı değil ekonomi önemli dediler ve fırtınanın başlangıcı için düğmeye bastılar" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Covid-19'un meslek hastalığı sayılması gerektiğini de belirtti.

  • Ege Postası
  • 22.09.2020 - 13:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliğine ziyarette bulundu.

Ziyareti sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sağlık çalışanları birde bire suçlu oldu. Çünkü onlar halka doğru bilgi vermek istiyorlar. Vay sen misin önlem al diye? Kim diyecek bun? 96 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 41'i hekim. Bunlar itiraz etmeyecekler de sarayı kim uyaracak.

Olay bir sağlık sorunu olduğuna göre bu uyarıyı yapması gerekenler sağlık çalışanları. Suç işlemiyorlar. Halkın sağlığını tehlikeye atan yöneticileri uyarıyorlar.

Salgını önleyecek önlemler alınması gerekiyordu.Baştan kısmen önlem alındı. Biz de destek verdik. Bugün geldiğimiz noktada insan hayatı değil ekonomi önemli dediler ve fırtınanın başlangıcı için düğmeye bastılar. Bir devlet yalan söyler m? Verileri bir siyasetçinin değil Bilim Kurulu'nun sözcüsü açıklamalı.

"COVİD MESLEK HASTALIĞI OLSUN"

Covid-19 meslek hastalığı olsun. Bu bir meslek hastalığı. Doğrudan doğruya virüsle karşı karşıya. Sağlık çalışanlarının taleplerinin dikkate alınması gerekli.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ

Covid-19 ile mücadele edenler terörist oluyor öyle m? Hayatımda duyduğum en saçma söz.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ"

Sağlıkta şiddet yeni bir olay değil. Öteden beri zaman zaman karşılaştığımız acı bir olay. Saldırıya uğrayan çok sayıda kişi var. Vatandaşlarımıza seslenmek isterim. Hepimiz hayatımızın bir döneminde hastaneye gideriz. Sağlık çalışanlarına şiddet asla kabul edebileceğimiz bir şey değil.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.