Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu il başkanlarıyla çözüm sürecini değerlendiriyor

Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu il başkanlarıyla çözüm sürecini değerlendiriyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Doğu ve Güneydoğu il başkanlarıyla çözüm sürecini değerlendirmek için toplantı yaptı. Programdan önce, toplantı salonunun yeriyle ilgili sorun yaşandı. Toplantı için 3 ayrı salona...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 10:52
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Doğu ve Güneydoğu il başkanlarıyla çözüm sürecini değerlendirmek için toplantı yaptı. Programdan önce, toplantı salonunun yeriyle ilgili sorun yaşandı. Toplantı için 3 ayrı salona gitmek zorunda kalan Kılıçdaroğlu, partililere tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya temasları devam ediyor. Antalya'daki programının ikinci gününde Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Doğu ve Güneydoğu il başkanlarıyla çözüm sürecini değerlendirmek için toplantı yaptı. Basın kapalı gerçekleştirilen toplantıda, çözüm sürecinin Doğu ve Güneydoğu illerindeki yansımaları, halkın tepkisi ve partililerin tutumlarının ne olduğunun ele alınması bekleniyor. Muratpaşa ilçesi Kundu oteller bölgesinde gerçekleştirilen toplantı öncesi salonla ilgili problem yaşandı. Sabah saatlerinde otele giriş yapan Kılıçdaroğlu, turistlerin yanından geçerek toplantı salonuna gitti. Ancak odaya giren Kılıçdaroğlu'na yanlış yere geldiği söylendi. Burada kısa süre bekleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra başka bir salona yönlendirildi. Buranın da yanlış salon olması üzerine Kılıçdaroğlu ve beraberindeki ekip, otelin başka bir bölümüne yürüyerek gitti. Yaklaşık 10 dakika yürüyen Kılıçdaroğlu'nun, yaşanan sorundan dolayı parti yöneticilerine tepki gösterdiği, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'e "Siz bakmadınız mı salon? Sizin haberiniz yok mu'' diye sorduğu duyuldu. Keskin'in de, "Bilmiyoruz efendim. Sonradan salonun yeri değiştirilmiş." diyerek cevap verdiği öğrenildi. Yaşanan gerginliğin ardından Kılıçdaroğlu ve ekibi partililerle toplantıya girdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.