Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.429,280
%-0.03
Bist-100 9.710,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’dan Başkan Tugay’a mücadeleye devam talimatı

Kılıçdaroğlu’dan Başkan Tugay’a mücadeleye devam talimatı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay dün Mavişehir’deki arsalar için Ankara’ya ekibiyle yaptığı çıkarma sonrası bugün CHP Genel Merkezi’nde temaslarda bulund. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen Başkan Tugay ‘mücadeleye devam’ talimatı aldı.

  • Ege Postası
  • 10.07.2020 - 16:55

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, dün Mavişehir bölgesindeki 2 parselin TOKİ tarafından gerçekleştirilen satışıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Saat 15.30’da gerçekleşen görüşmede satışın ayrıntıları ile ilgili bilgi veren Tugay, kamu alanlarının satışına karşı olduklarını söyledi. Tugay’ı dikkatle dinleyen Kılıçdaroğlu, “Ranta karşı hukuki ve siyasi olarak mücadeleye devam edin. Yanınızdayız” dedi. Kılıçdaroğlu’nun verdiği desteğin kendilerini gururlandırdığını belirten Tugay “Üzüntümüzü Genel Başkanımızın sözleri azalttı. Mücadelemizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

‘MÜMKÜNATI YOK BÖYLE BİR ŞEYİN’

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Bu alanlar makul fiyatlara satılsaydı Karşıyaka’ya kazandıracaktır. Başkan’a da söylemiştim. Gerekirse imce usulü alabiliriz demiştim. Karşıyaka halkına hizmet verilmesi gereken bir yer. 16  milyondan başlayan fiyatı, yükselmesi halinde 17-18 milyona kadar alırız diye düşünüyorduk ama maalesef 60 milyon TL gibi bir fiyatla satıldı. Mümkünatı yok böyle bir şeyin. Bu alanların bir bölümü denizi kapsıyor. Çok ilginç! Belediyemize vermemek için ciddi bir şekilde birlik ve beraberlik gösterdiler.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.