Dolar 32,3340
%0.17
Euro 35,1727
%-0.03
Altın 2.244,170
%0.03
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki ikinci durağı Büyükşehir Belediyesi oldu. CHP lideri, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile makamında ilk kez bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanımızı, bir önceki belediye başkanımız Aziz Kocaoğlu gibi başarılı bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Bütün belediye başkanları ile gayet güzel uyum içinde sürdürülen bir çalışma var. O çalışmaların da devam edeceğine inanıyorum” dedi. Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 21.11.2019 - 19:06

EGEPOSTASI-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış ve 'Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katılmak üzere İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu ilk olarak, Karabağlar Belediyesi tarafından 5 yıldızlı otel standartlarında yapılan Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu açılışn ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Yıldırım Kaya, Tuncay Özkan, Seyit Torun, Orhan Sarıbal, CHP milletvekilleri Ednan Arslan, Murat Bakan, Bedri Serter, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da eşlik etti.  

"HEM GÜÇ HEM MORAL ALIYORUZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında basına kapalı olarak partililerle görüştü. Görüşmeden önce kısa bir değerlendirme yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Değerli arkadaşlar seçimlerden sonra sayın genel başkanımızın ziyeretinde dolayı büyük gurur duyuyoruz. Kendisinden hem güç hem de moral alıyoruz. Türkiye’deki bu büyük değişimin önünü açtığı için kendisine minnettarız. İzmir olarak sevgiyle, saygıyla kucaklıyoruz, şükranlarımızı ifade etmek istiyoruz. Onun gösterdiği güvene layık olabilmek için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar hoşgeldiniz, şeref verdiniz bizi çok mutlu ettiniz” dedi.

KILIÇDAROĞLU: BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yarın belediye başkanları toplantımız olacak. Seçimlerden sonra yapacağımız ikinci toplantı. Bu toplantıda belediye başkanları arkadaşlarımızın geçen süre içinde yaptıkları çalışmalar, karşılaştıkları sorunlar. Sorunlara yönelik ürettikleri çözümler konusunda kendilerini dinleyeceğiz. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımızı, bir önceki belediye başkanımız Aziz Kocaoğlu gibi başarılı bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Bütün belediye başkanları ile gayet güzel uyum içinde sürdürülen bir çalışma var. O çalışmaların da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerini bitirirken, “Bakalım belediye başkanımız bize ne ısmarlayacak” esprisi gülüşmelere neden oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ebru sanatıyla yapılmış bir tablo hediye etti.

ENGELLİ VATANDAŞ İŞ İSTEDİ, KILIÇDAROĞLU; SENİ DİNLEYECEĞİZ

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun gelişi sırasında polis bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Belediyenin önünde Kılıçdaroğlu'na seslenerek iş istediğini söyleyen engelli vatandaş Medeni Aydın, 6 aydır belediyeden iş talebinde bulunduğunu söyledi. Çiğli'de yaşayan 5 çocuk babası Aydın, "1992 yılında Kıbrıs'ta askerlik yaptım. Orada vuruldum ve ayağımı kaybettim. Ayağım protezdir. Sigortam eksik. 6 aydır saat 07.00'den 19.00'a kadar belediyeye gelip bekliyorum. Bir iş istiyorum. Güvenlikçiler beni tanıyor. Çalışmak istiyorum" dedi. Kılıçdaroğlu ise Aydın'a; “Birazdan seni yukarı alacağız ve dinleyeceğiz” dedi.

SEYYAR MAKAMI İNCELEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Soyer'i makamında ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde hazır bekleyen, 'Seyyar makamı' inceledi.

Başkan Tunç Soyer'in, 31 Mart yerel seçimlerinde vaatleri arasında olan ve yaklaşık bir ay önce hayata geçirilen seyyar makamı inceleyen Kılıçdaroğlu tam not verdi.

Başkan Soyer, İzmirlilerin sorunlarını hızlı ve yerinde çözmek için “Seyyar Makam” dönemini başlatmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.