Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, Aksoy hakkında ilk kez konuştu: Gözünün yaşına bakmayız!

Kılıçdaroğlu, Aksoy hakkında ilk kez konuştu: Gözünün yaşına bakmayız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında gelen şikayetler üzerine disiplin süreci başlatılan ve CHP'den istifa etmesinin ardından 'zimmet ve irtikap' suçlarından tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında ilk kez konuştu. CHP lideri Kılıçdaorğlu, " il başkanımıza rapor geldi ve gelen rapor doğrultusunda biz de süretli bir şekilde gereğini yaptık. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Ya oturacaksın himzet edeceksin. Öyle cebimi doldrucağım, köşeye döneceğim, yolsuzluk yapacağım, bizim kitabımızda bu yoktur. " dedi.

  • Ege Postası
  • 27.11.2020 - 10:48

Cumuhriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına katıldı.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanması ile ilgili soruya da değinen Kılıçdaroğlu yaşanan süreci anlattı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Olay bize Menemen halkı tarafından duyuruldu. Duyurulduktan sonra 3 milletvekilini görevlendirdik ve arkadaşlarımız orada halkla ve iddiaların hedefindeki kişilerle görüştü. İzmir il başkanı ile görüşüldü. Görüşmeler sonrasında il başkanımıza rapor geldi ve gelen rapor doğrultusunda biz de süretli bir şekilde gereğini yaptık. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Ya oturacaksın himzet edeceksin. Öyle cebimi doldrucağım, köşeye döneceğim, yolsuzluk yapacağım, bizim kitabımızda bu yoktur. Herkes oturacak belde halkına hizmet edecek. Biz çalışan belediye başkanlarımızla gurur duyuyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.