Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiğılı erkek gömlek çeşitleri

Kiğılı erkek gömlek çeşitleri

Erkek giyimde hem günlük hem de klasik kombinlerin en sevilen parçalarından biri olan gömlekler Kiğılı koleksiyonlarında farklı renk ve model seçenekleriyle satışa sunulur. Bunların her biri yüksek kalitede üretilmekte olup sezona göre kendi içerisinde çeşitlere ayrılır.

  • Ege Postası
  • 27.05.2019 - 16:43

Eğer günlük giyim için erkek gömlek satın almak istiyorsanız desenli erkek gömlek modelleri sizin için ideal olacaktır. Bunun haricinde özellikle ilkbahar yaz sezonunda markaya ait kısa kollu gömlek modelleri ilgi görmektedir. Yazlık gömlek modellerinde ilgi çekici renkleri ve desenleri bir araya getiren Kiğılı, bunu üst kalite üretimle birleştirmekte ve böylece kombinleriniz daha şık bir hal almaktadır. Bunun için tek yapmanız gereken markanın ürünlerine göz gezdirmektir.

Erkek Gömlek Modelleri

Erkek gömlek modelleri genellikle sezona bağlı olarak farklılık gösterir. Özellikle yaz sezonunda daha canlı ve renkli parçalar ön plana çıkmakta olup bunlarla çok farklı kombinler yapabilirsiniz. Keten gömlek ya da kısa kollu gömlek modelleri hem klasik hem de spor günlük kombinlere uyum sağlamasıyla bilinir. Bunlarda hangi rengi tercih edeceğiniz ise sizin tercihinize bağlıdır.

Genel olarak kısa kollu gömlek çeşitlerine baktığınızda bunlar arasında çizgili, kendinden desenli, puantiyeli, desenli, slim fit, klasik, ekoseli, çift renkli, renkli düğmeli, yakası cepli, klasik kesim, kolları katlamalı gibi farklı modeller bulabilirsiniz. Her bir kısa kollu gömlek için geniş beden seçenekleri bulunmakta olup alışverişlerinizi daha kolay hale getirmeniz amaçlanmıştır. Bu nedenle ilkbahar yaz sezonu için dilediğiniz kısa kollu gömlek tercihini Kiğılı koleksiyonlarından yana yapabilirsiniz.

Kiğılı Keten Gömlek Modelleri

Sıcak günlerde her türlü kombinle kullanabileceğiniz ve sizin için kurtarıcı parça olan keten gömlek aynı zamanda kısa kollu gömlek türleri içerisinde en fazla ilgi gören modellerden biridir. Aynı zamanda gömlek fiyatları arasında da uygun olmasıyla bilinen keten gömlek modelleri sıcak günlerde daha rahat vakit geçirmenize yardımcı olur. Her yaştan erkek tarafından kullanılabilen bu parçalar Kiğılı çatısı altında geniş model seçeneklerine sahiptir. Öncelikle kendi içerisinde kısa kollu ve uzun kollu olarak ikiye ayrılan keten gömlek aynı zamanda size renk ve beden yönünden de geniş seçenekler sunar. Üstelik keten ve kısa kollu gömlek çeşitlerinde marka tarafından düzenlenen kampanyalar sayesinde bu parçaları satın almak sizin için daha avantajlı hale gelecektir. Erkek gömlek ve diğer giyim ürünlerinde sektörde lider isimler arasında yer alan Kiğılı bu yönüyle keten gömlek ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olacaktır.

Kiğılı erkek gömlek tasarımlarını linkler üzerinden inceleyebilirsiniz:

https://www.kigili.com/kisa-kollu-gomlek/

https://www.kigili.com/keten-gomlek/

https://www.kigili.com/erkek-gomlek/

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.