Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent Tıp Merkezi Bayraklı açıldı

Kent Tıp Merkezi Bayraklı açıldı

Kent Sağlık Grubu'nun yeni tıp merkezi, Bayraklı'da hizmete girdi. Kent Sağlık Grubu CEO'su Dr. Ruşen Yıldırım, Kent Tıp Merkezi Bayraklı'nın İzmir'in sağlık sistemine yeni bir soluk getireceğini belirterek, "Bayraklı Tıp Merkezimiz, poliklinik hizmetlerinin yanında günübirlik ameliyatların yapıldığı bir butik hastane gibi hizmet verecek. Hedefimiz sağlık hizmetlerinde İzmirliler'in yanında, yakınında olabilmek" dedi.

  • Ege Postası
  • 05.09.2018 - 09:31

İzmir'de 2004 yılında Çiğli'deki hastane ile tohumları atılan Kent Sağlık Grubu'nun, 2008'de Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde hizmete açılan Kent Tıp Merkezi Alsancak'tan sonra Kent Tıp Merkezi Bayraklı ile üçüncü büyük yatırımı da hayata geçirildi. Tıp Merkezi, İzmir'in yeni cazibe merkezi Bayraklı'da Mansuroğlu Mahallesi, 286/10 Sokak, No: 7A adresinde hizmete açıldı. Kent Bayraklı Tıp Merkezi'nin güçlü hekim kadrosu, ileri teknoloji cihaz donanımı, deneyimli ve güler yüzlü personeli, hastalara kendilerini evlerinde hissettirecek modern mimarisiyle özel sağlık kurumu ihtiyacını karşılayacağı belirtildi. Kent Tıp Merkezi Bayraklı'nın sağlık hizmetlerinde Kent kalitesi ve farklılığını arayanlara daha yakın olacağını belirten Dr. Yıldırım, 4 Eylül itibariyle hasta almaya başladıklarını belirterek şöyle konuştu:

"2018 Kent Sağlık Grubu için önemli bir yıl. 14. yılı geride bırakırken Bayraklı Tıp Merkezimiz hizmet girdi. Bu yıl bitmeden Kent Onkoloji Merkezimizi de açacağız. Kent Tıp Merkezi Bayraklı 8 yataklı, bir butik hastane özelliğinde. Merkezimizde laparoskopik ameliyatlar, her branşta günübirlik ameliyat kapsamındaki müdahaleler yapılacak. Kadın doğum, ortopedi, üroloji, KBB gibi cerrahi branşlar bunlardan bazıları. Dermatolojiden kardiyolojiye, nörolojiden çocuk diş hekimliğine kadar çok çeşitli branşlarda poliklinik hizmeti vereceğiz. Ayrıca burada ileri düzey tetkiklerin yapılıp sonuçları dijital ortamda hastalara ulaştırılan yenilikçi teknolojiyle donatılmış bir görüntüleme merkezine sahibiz. Branşında uzman hekimlerimizin yanı sıra Çiğli'deki hastanemizde görev yapan çoğu akademisyen hekimimiz Bayraklı'da da dönüşümlü olarak hastalarına hizmet verecek. Hastalar bir hastaneden alabilecekleri çoğu hizmeti buradan alabilecek. Yüksek teknolojik donanımlı radyoloji bölümünden ve ameliyathanelerinden konuk hekimler de hastaları için yararlanabilecek. Devamı da gelecek yatırımlarımızla İzmirliler'in Kent kalitesinde almak istedikleri hizmetleri onların ayağına götürmeyi hedefliyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.