Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent Konseyleri Platformu toplantısında amca-yeğen buluştu

Kent Konseyleri Platformu toplantısında amca-yeğen buluştu

İzmir'de yapılan Türkiye Kent Konseyleri Platformu 19. Genel Kurul Toplantısı Almanya ve İzmir'de sosyal demokrat partilerde il yöneticiliği yapan amca-yeğeni bir araya getirdi. Kent Konseyleri Platformu toplantısında

  • Ege Postası
  • 26.06.2016 - 09:32

EGE POSTASI - Türkiye Kent Konseyleri Platformu 19. Genel Kurul Toplantısı'na İzmir evsahipliği yapıyor.

Buca Belediyesi ile Buca Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen 2 günlük Genel Kurul’a Türkiye çapındaki 72 Kent Konseyi katıldı.

Toplantı sürpriz bir buluşmaya sahne oldu.

AMCA-YEĞEN BULUŞTU

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Utku Gümrükçü, toplantıya konuşmacı olarak katılan 46 yıldır Almanya'da yaşayan amcası Sosyal Demokrat Parti Nürnberg İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Gümrükçü ile bir araya geldi.

Amca-yeğen yıllar sonraki buluşmada hasret giderdi.

TEK TÜRK YÖNETİCİ

Almanya'da Türkiye-Almanya dostluk ilişkilerinin gelişmesine katkı koyacak çalışmalara imza atan Gümrükçü, Sosyal Demokrat Parti Nürnberg İl Yönetim Kurulu'nun tek Türk yöneticisi...

“ÇOK SEVİLİYOR"

Yeğeninin uzun yıllardır sosyal demokrat kimliğiyle CHP'de siyaset yapmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Abdurrahman Gümrükçü, “Toplantı salonunda gördüm ki burada çok seviliyor” dedi.

"GURUR DUYUYORUZ"

Yeğen Gümrükçü ise amcasıyla yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Amcasının çalışmak için Almanya'ya gittiğini ve oraya yerleştiğini söyleyen Gümrükçü, “ Amcamın yurt dışında üstelik sosyal demokrat partide uzun yıllardır başarıyla siyaset yapması bizim için onur ve gurur. Almanya'daki Türklerin Alman toplumuna entegrasyonu ve Türkiye-Almanya dostluk ilişkilerine yönelik çalılşmalar yapıyor. Kendisi İzmir'de faydalı bir sunum gerçekleştirdi” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.