Dolar 32,5065
%0.29
Euro 34,5806
%0.25
Altın 2.505,680
%0.91
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent A.Ş.’de şok ayrılık! Tunus istifa etti

Kent A.Ş.’de şok ayrılık! Tunus istifa etti

Karşıyaka Belediyesi’nin iştiraki KENT A.Ş.’nin yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Tunus, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ile görüşerek istifasını sundu. Kent A.Ş.’de şok ayrılık

  • Ege Postası
  • 17.03.2018 - 13:25

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Kent AŞ’nin Genel Müdürlüğünü yürüten Aytekin Tunus, özel işlerini ileri sürerek görevinden istifa etti.

Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini kabul ederken Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile görüştüğü ve “KENT A.Ş.’de olan sorunları çözdükten sonra istifa etmek kaydıyla görevi kabul ettiği ifade edilen Tunus KENT A.Ş.’nin sorunlarının büyük kısmının çözüme ulaşmasının ardından Başkan Akpınar ile yeniden görüşerek istifa etmek istediğini bildirdi.

Tunus’un Başkan Akpınar’a görevi kabul ederken “Madem bana ihtiyacınız var, gelirim. Kısa bir süre işleri toparlar işlerimin başına dönerim” dediği, işleri toparladıktan sonra yaptığı görüşmede ise “Kısa süreli çalışma ile işleri toparlayıp sorunlarımızı çözdük. Görevimi tamamladım müsaadenizle istifa etmek istiyorum” dediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.