Dolar 32,5153
%-0.08
Euro 34,9815
%0.44
Altın 2.435,580
%0.51
Bist-100 9.797,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemeraltı’nda tatsız bayram alışverişi

Kemeraltı’nda tatsız bayram alışverişi

Her bayram öncesi dar gelirlinin alışveriş yaptığı Tarihi Kemeraltı çarşısında, bu bayram eski hareketlilik görülmedi. Pek çok mağazanın boş kaldığı görülen çarşıda, en çok iş yapması beklenen şekercilerin ve kıyafet mağazalarının müşteri yolu gözlediği görüldü.  Her günkü gibi miydi yoksa...

  • Ege Postası
  • 14.06.2018 - 13:15

GÜLSEN CANDEMİR/EGEPOSTASI-Tarihi Kemeraltı çarşısı uzun zamandır beklediği müşteriyi ve satışı yakalayamıyor. Seçim nedeniyle insanların birkaç aydır alışveriş yapmayı ertelediği şu günlerde, bayramdan umutlanan çarşı esnafını bayram da güldürmedi. Arife gününden bir gün önce dolaştığımız çarşıda, sokakların tenha, mağazaların büyük bölümünün de boş olduğunu gözlemledik. 

Son umut bayramda

Egepostası’na konuşan çarşı esnafı, “Bir süredir işler durgundu, ramazandan umutluyduk, Ramazan umduğumuz gibi geçmedi. Yarın bayram ama çarşıda yine istediğimiz gibi alışveriş yapan yok. Son umudumuz bayram, belki bayram harçlığını alanlar yahut maaşını geç alanların çarşıya gelip parasını harcamasını bekliyoruz. Başka umudumuz kalmadı.” Diye konuştu.

Alışveriş yapmadan ayrılıyorlar

Tarihi çarşıda en çok satış yapanların diğer alanlara göre yine kahve ve şekerlemeciler olduğu görülürken, çarşıdan çıkanların kiminin elinin boş, elleri dolu olanların da bir ya da iki poşetle ayrıldığı fark edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.