Dolar 32,5100
%-0.09
Euro 34,9521
%0.35
Altın 2.433,250
%0.42
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemer sıkma sırası devlette

Kemer sıkma sırası devlette

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, milletvekili listelerini CHP Genel Merkezi’nin yaptığını belirterek, “Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini yapacağım” dedi. İnce, Bartın ve Zonguldak mitinginde şunları söyledi:

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 06:34

BAKANLARIN LİSTESİNİ YAPACAĞIM

“Milletvekili listeleri açıklandı. Memnun olan olur olmayan olur. Hepimiz için geçerli bu. Fakat hedef büyük, zaman dar, işimiz çok. Bunu bir kenara bırakacağız. Hepsi bizim arkadaşımız, fark etmez. Milletvekili listelerini Genel Merkez yapar. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bakanların listesini yapacağım. Onun dışında bu işlere takılmayın.

Şu televizyonlara çıkan anketçilerin bir kısmı, hepsini demiyorum, onları dikkate almayın. Bir şey bilmiyorlar. Ortada araştırma falan yok. Gel peşime takıl, gör araştırmayı. Gel takıl peşime, otobüse bin, gel gör milletin ilgisini. Bunlar mahcup olacaklar. Biz bu seçimi alacağız. Adana’daki muhteşem manzarayı görmenizi isterdim. 100 bin kişi katıldı. Bugün sesimiz kötü olabilir. Sözümüz doğrudur hiç kuşkunuz olmasın.

TRT, 13-21 Mayıs arasında Sayın Erdoğan’a 1 saat 57 dakika söz vermiş. Muharrem İnce’ye 16 dakika söz vermiş. 117 dakika birine, 16 dakika birine. Peki sizler bu meydanı dolduranlar, biz TRT payı ödemiyor muyu? Sadece Erdoğan’a oy verenler mi ödüyo? Ey Erdoğan, bundan senin haberin yok m? Ben TRT’ye hakkımı haram ediyorum.

BU SEFER DEVLET KEMER SIKACAK

Türkiye’de yıllardır duyduğumuz şey şudur: ‘Ey milletim kemer sık, tasarruf yap.’ Bu sefer kemer sıkma sırası devlette olacak. Milletin kemer sıkacak hali kalmadı. Kemerin son deliğine geldi artık. Dolar hâlâ yukarı doğru çıkıyor.”

RAHATLIKLA SESİM BİLE KISILAMIYOR

MUHARREM İnce, Bartın ve Zonguldak mitinglerini ses kısıklığı nedeniyle önce iptal etmesi ancak ardından yeniden yapmasıyla ilgili olarak, “Dün (önceki gün) biraz sesim kısıldı. Doktorlar dedi ki ‘Bir gün dinlendir’. Tam iptal edecektik, baktık yandaş medya saldırıyor. ‘CHP’de kriz, Muharrem İnce küstü.’ Yahu rahatlıkla bir sesim bile kısılamıyor bu ülkede. Dedim ‘Gidelim Bartın’a’. Başka çaresi yok” dedi. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.