Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'yı birlikte yönetiyoruz!

Kemalpaşa'yı birlikte yönetiyoruz!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, mahalle buluşmaları kapsamında Armutlu mahalle sakinlerine ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 07.11.2017 - 15:51

Mahalle buluşmaları etkinliği düzenleyerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 'Kemalpaşa'mızı Birlikte Yöneteceğiz' anlayışı ile sürekli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

“Bulunduğumuz yer, makam itibariyle bu şehrin dört bir tarafındaki problemleri çözmek en büyük görevimizdir” diyen Başkan Uğurlu, Armutlu mahallesine yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla dokunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Uğurlu, "Kemalpaşa'da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen 'Mahalle Buluşmalarımız' ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Kemalpaşa'mızın geleceği için hasbıhal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor” dedi.

Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Armutlu mahallemizde devam eden çalışmalarımız olan Armutlu Sosyal Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu, Armutlu Sevgi Yolu ve Armutlu Bilgi Evi ile ilgili vatandaşlarımıza bilgi verdik. Yine yakın zamanda yapımına başlayacağımız Armutlu Meydan Projemiz ile Armutlu Gençlik Merkezi Projemiz hakkında bilgi verip istişarelerde bulunduk. Armutlu Mahallemizin sokaklarındaki İZSU, TEDAŞ ve İZMİRGAZ tarafından yapılan kazı çalışmaları tamamlandığında tüm sokakları kilitli parke taşı ile yenileyeceğimizi söyledik."

Kemalpaşa'nın sanayi, ticaret, eğitim, kültür ve turizm alanlarıyla İzmir'in cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Başkan Uğurlu, "Kemalpaşa Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kemalpaşa'da gerçekleştirdiğimiz projeler sadece ilçe halkının değil tüm şehrin yararlandığı, merak ettiği prestijli yatırımlar oldu. Bu doğrultuda Armutlu mahallemizde hak ettiği hizmetlere kavuştu. inşallah Armutlu mahallemize daha fazla yatırım yapacağız. Bugün mahallemize yapacağımız yatırımlarla ilgili istişare edip, yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendireceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinledi ve soruları cevapladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.