Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa’ya bir modern kiraz alım merkezi daha!

Kemalpaşa’ya bir modern kiraz alım merkezi daha!

Hizmet odaklı çalışmalarını sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, önemli bir projenin daha altına imza atıyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın talimatı doğrultusunda Ören’de kiraz alım yıkılıp yerine daha modern bir tesis kurulması çalışmalarına başladı. Kemalpaşa’ya bir kiraz alım merkezi daha!

  • Ege Postası
  • 24.02.2020 - 09:26

Kemalpaşa Belediyesi üreticiye destek vermek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Üreticinin daha sağlıklı koşullarda ürünlerini satması, pazarın bir noktada toplanması için çalışmalarına başlayan Kemalpaşa Belediyesi, Ören’de bir projeyi daha başlattı. Kemalpaşa Belediyesi kiraz alım 1200 metrekare alan üzerine kuluna tesis, 3 bloktan oluşacak. 22 dükkan ile hizmet verecek merkezde kafeterya da yer alacak. 

ÜRETİCİMİZE TAM DESTEK VERİYORUZ 

Üreticiye verilen öneme vurgu yapan Kemalpaşa Belediye Başkan Karakayalı, ilçeye önemli bir hizmet alanı daha kazandırdıklarını kaydetti.

Karakayalı, “Bilindiği üzere tarımsal ihracat denilince Kemalpaşa’da akla ilk gelen kirazdır. Kemalpaşa Türkiye’deki kirazın yüzde 12’sini, İzmir’ ise yüzde 84-85’ini karşılıyor. İlçemizi Türkiye’deki kirazın başkenti olarak tanımlıyorum. Belediye olarak üreticimize desteğimizi sonuna kadar vermek, cebine biraz daha fazla para girmesini sağlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki sezona yetiştirmeye çalıştığımız kiraz alım merkezi ile vatandaşın ihtiyaçlarına karşılık verecek. Esnafımız da daha sağlıklı şartlarda hizmet vermiş olacak. Bununla da yetinmeyeceğiz. İlçemizde farklı noktalarında kiraz alım yerleri yaparak üreticimizin daha iyi koşullarda ürünlerini satmasını sağlayacağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.