Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa ve Urla'da şehitler için lokma

Kemalpaşa ve Urla'da şehitler için lokma

Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, İzmir'de meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit Polis Memuru Fethi Sekin ve terör olaylarında şehit düşen polis, asker ve sivil vatandaşlar için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde lokma döktürdü.

  • Ege Postası
  • 21.01.2017 - 11:42

Kemalpaşa'ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Meliha Erdemir, döktürülen lokmaları çocuklara ve vatandaşlara ikram etti. Erdemir, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, mübarek cuma gününde başta meslektaşımız, Fethi Sekin olmak üzere bu ülke için canını ortaya koyan polis, asker, sivil tüm şehitlerimizin ruhu için lokma döktürdük.

Emniyet teşkilatı olarak ülkemizde yaşanan bu zor dönemleri hep birlikte atlatacağız. Emniyet Teşkilatı olarak bizler, ülkemizin bütünlüğü için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Şehitler için Urla’da da lokma döküldü

Urla Belediyesi Zeytinalanı Semt Merkezi’nin kadınları tarafından şehitler için lokma döküldü. 

Geçtiğimiz günlerde İzmir Adliye Binası önünde hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Fatih Dik ve şehitler için Zeytinalanı Semt Merkezi’nin kadınları lokma döktürdü.

Zeytinalanı Semt Merkezi önünde gerçekleşen lokma hayrına Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Fethi Sekin, Fatih Dik ve tüm şehitler dualarla anıldı.

Tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyleyen Uyar, “Vatanımız için canını feda eden kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Ailelerine ise elimizden gelen desteği her zaman sağlayacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.