Dolar 32,5698
%0.09
Euro 34,9596
%0.38
Altın 2.425,430
%0.09
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da CHP'li Üreten anlattı:  Nasıl 'hayır' çıktı'

Kemalpaşa'da CHP'li Üreten anlattı: Nasıl 'hayır' çıktı'

İzmir'de 'hayır' çıkan ilçeler arasında en dikkat çekeni AK Partili Arif Uğurlu'nun belediye başkanı olduğu Kemalpaşa oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kocaoğlu'nun da 'Koktuğum tek ilçeydi' dediği Kemalpaşa'da CHP'nin kadın ilçe başkanı Ulviye Üreten nasıl 'hayır' çıkarttıklarını anlattı. Kocaoğlu'nun "Korktuğum bir ilçe vardı" dediği Kemalpaşa'da

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 16:03

EGE POSTASI - İzmir'de 16 Nisan'daki anayasa değişikliği referandumuna 'hayır' damga vurdu. Kent genelinde 68.8 'hayır' çıkarken, 7 AK Partili, 1 MHP'li belediyenin olduğu İzmir'de 30 ilçenin tamamında 'hayır' çıktı.

İzmir'de 'hayır' çıkan ilçeler arasında en dikkat çekeni Kemalpaşa oldu. AK Partili Arif Uğurlu'nun ilçe başkanı koltuğunda oturduğu ve referandum sürecinde 7/24 'evet' için çalıştığı Kemalpaşa'da 'hayır' çıkması CHP cephesinde sevinçle karşılandı.

KOCAOĞLU: KORKTUĞUM BİR İLÇE VARDI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu da  referandum sonrası yaptığı değerlendirmede 'evet' çıkması noktasında korktuğu ilçenin Kemalpaşa olduğunu açıkladı. Kocaoğlu, " Korktuğum bir ilçe vardı. O da Kemalpaşa. Kemalpaşa da gereken oyu verdi" dedi.

Sağ partilerin etkisinin çok olduğu Kemalpaşa'da uzun süredir CHP ilçe başkanlığı koltuğunda oturan ve kentin az sayıdaki kadın ilçe başkanlarından olan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ulviye Üreten, ilçede nasıl 'hayır' çıkarttıklarını anlattı.

ÜRETEN NASIL 'HAYIR' ÇIKTIĞINI  ANLATTI

Üreten şunları söyledi;

"Gecemizi gündüzümüze kattık. Ev ev dolaştık. Hiç ev bırakmadan Kemalpaşa'yı dolaştık. Kahve toplantılarının haricinde evlerde birebir iletişim kurduk. Açıkçası parti içinde de çekince vardı. Sürecin başında yapılan anketlerde 'evet' çıkıyordu burada. 

Kemalpaşa'yı 10'a böldük. Çalışma grupları oluşturduk. Birer meclis üyesi ve ilçe yöneticisi başlarına koyduk. Gençlik kolları, kadın kolları, partililer, STK temsilcileri, gönüllüler hepsi çalıştı. 2 bin 500 yeni oy kullanacak gence Genel Başkanımızın mektuplarını bire bir verdik. Posta yoluyla göndermedik. Kapı önlerine broşür bırakmadık. Elden verdik.

Adeta belediyeye karşı da mücadele ettik. Pankartlar olsun, otobüsler olsun evet cephesi için seferber edildi. Her şey parayla olmuyormuş. Bizimkiler davasına inandı.

Aziz Başkan iki sefer geldi etkisi oldu. Diğer belediye başkanlarımızın da katkısı oldu. Vekillerimiz çok geldi. Hepsinin katkısı var. 

Önümüzdeki seçimler için bize umut veren, ışık olacak bir sonuç aldık.

Hayır'a destek veren herkesin emeğine sağlık." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.