Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da adresten moloz alımı başladı

Kemalpaşa'da adresten moloz alımı başladı

Kemalpaşa Belediyesi ev ve işyerlerinin tadilatlarında ortaya çıkan molozların kolayca bertaraf edilmesini sağlamak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için yeni bir sistem başlattı. Yeni sistemle evinde veya iş yerinde tadilat yapacak vatandaşlar tadilat sonrası çıkan molozları çuvala koyup ev ve iş yerlerinin önüne bırakıyor. Kemalpaşa Belediyesi ekipleri de molozları vatandaşlarımızın kapısının önünden vinçli sistemle kaldırılarak kamyon arkasına yerleştirilen konteyneri belirlenen bölgelere taşıyor.

  • Ege Postası
  • 22.08.2019 - 10:00

Kemalpaşa Belediyesi ev ve işyerlerinin tadilatlarında ortaya çıkan molozların kolayca bertaraf edilmesini sağlamak ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için yeni bir sistem başlattı. Yeni sistemle evinde veya iş yerinde tadilat yapacak vatandaşlar tadilat sonrası çıkan molozları çuvala koyup ev ve iş yerlerinin önüne bırakıyor. Kemalpaşa Belediyesi ekipleri de molozları vatandaşlarımızın kapısının önünden vinçli sistemle kaldırılarak kamyon arkasına yerleştirilen konteyneri belirlenen bölgelere taşıyor. 5 ton kapasiteli konteynerin vinçli sistemle bırakılıp alınması büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar yeni yöntemi etkin bir şekilde kullanılması hedefleniyor. Vatandaşlar Kemalpaşa Belediyesi’nin 0(232) 988 11 11 numaralı santral numarasından dahili1037’yi çevirerek ücretsiz olarak araç talep edebiliyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, daha temiz bir Kemalpaşa için çalıştıklarını belirterek, “Molozların sokaklarda kaldırımlarda bulunması ve daha sonra uygun döküm alanlarına değil, doğaya bırakılması hoş bir görüntü oluşturmuyor. Yeni başlattığımız bu sistem sayesinde evlerden ve işyerlerinden çıkan atıklar konteynerlere konularak çevre ve görüntü kirliliği yaşanmasının önüne geçiliyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.