Dolar 32,5149
%0.09
Euro 34,9775
%0.02
Altın 2.439,850
%0.15
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Belediyesinde şok! Çok sayıda personel corona oldu

Kemalpaşa Belediyesinde şok! Çok sayıda personel corona oldu

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını vakalarında artış gözlenirken, çok sayıda belediye personelinin corona virüse yakalanması üzerine Kemalpaşa Belediyesi yazılı açıklama yaparak, vatandaşları bilgilendirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, "Covid-19 teşhisi konulan ve hasta kişilerle temaslı olduğu için karantina süreci başlatılan personellerimizin sayısındaki artış sebebiyle faaliyetlerimizde yaşanan ve yaşanması olası aksaklıklar nedeniyle tüm halkımızdan özür dileriz" denildi.

  • Ege Postası
  • 17.11.2020 - 15:50

EGEPOSTASI- Tüm dünyayı saran corona virüs salgınıyla mücadele sürerken, son günlerde ülkemizde yeni hasta sayısında ciddi artışlar yaşanıyor.

Son olarak Kemalpaşa Belediyesi bünyesinde görevli personel arasında vaka sayısında çok fazla artış yaşanması üzerine belediyeden açıklama yapıldı.

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı adına belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, belediye bünyesinde bulunan vaka artışları nedeniyle bazı çalışmalarda yaşanacak aksaklıklar nedeniyle vatandaşlardan özür dilendi. 

Kemalpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle;

"Değerli Kemalpaşalılar,

Bilindiği üzere Covid-19 pandemisi, mart ayından itibaren tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürmektedir.

Kemalpaşa Belediyesi olarak, faaliyet alanlarımız sebebiyle virüsten en çok etkilenen kurumların başında gelmekteyiz. Buna karşın, kurum olarak ilk günlerden itibaren vatandaşlarımıza karşı sorumluluk bilinciyle süreci ciddiyetle ele almış ve faaliyetlerimizde çok ciddi bir problemle karşılaşmamış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Gelinen noktada Sağlık Bakanlığımızca paylaşılan verilerden anlaşılacağı üzere, vaka sayısında yaşanan artış belediye personellerimizde de gözlemlenmektedir.

Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda personelimizin enfekte olması veya karantina sürecinde bulunması, ek olarak Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimizde Covid-19 teşhisi konulan ve hasta kişilerle temaslı olduğu için karantina süreci başlatılan personellerimizin sayısındaki artış sebebiyle faaliyetlerimizde yaşanan ve yaşanması olası aksaklıklar nedeniyle tüm halkımızdan özür dileriz"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.