Dolar 32,5213
%-0.08
Euro 34,7970
%-0.2
Altın 2.421,690
%-0.35
Bist-100 9.709,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemal Karataş’tan tepki çeken paylaşım

Kemal Karataş’tan tepki çeken paylaşım

Daha önceleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le ilgili olarak gündeme gelen ‘şato meselesi’ tartışmalarında Soyer ailesini eleştiren ve bunun üzerine partiden ihraç edilen Kemal Karataş hedefine bu sefer Neptün Soyer’i aldı.

  • Ege Postası
  • 13.04.2020 - 10:13

EGEPOSTASI - “Küçük üreticiyi desteklemek, hayvancılığı desteklemek sürdürülebilirliğini sağlamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi de kooperatifler kanalıyla kavurma yapmaya başladı ve ihtiyacı olan ailelere de dağıtıyor. Biz de İzmir Köy-Koop Birliği olarak destek verdik üreticilerimizin daha iyi kazanması ve hayvancılığı yapabilmesi” sözleriyle belediyenin dağıttığı kavurmaları sosyal medya hesabından vatandaşlara tanıtan ve “ben de deneyeceğim, bakalım nasıl olmuş” ifadeleriyle samimi bir yaklaşımla İzmirlilere seslenen Neptün Soyer’e, CHP İzmir’in eski il başkanlarından ve partinin ileri gelen, tanınan isimlerinden olan Karataş, kendi sosyal medya hesabından Neptün Soyer’e sert sözlerle yüklendi.

Soyer ailesine karşı tepkisi dinmeyen Karataş: “Fakir fukaraya dağıttıkları kavurmadan ... Demek ki !... Neptün hanıma da düşmüş...” ifadelerini kullandı. Karataş’ın yaptığı bu paylaşıma yapılan yorumlar ise gözden kaçmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.