Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kefil oldu, icra gelince intihar etti

Kefil oldu, icra gelince intihar etti

Muğla'da bir arkadaşına kefil olduğu öne sürülen 61 yaşındaki Yüksel Avcı, evine haciz gelince av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2017 - 12:39

Menteşe'nin Kozağaç Mahallesi Soğuksu Mevkii'nde kullanılmayan bir kulübede dün akşam saatlerinde erkek cesedi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ölen kişinin evli ve 2 çocuk babası Yüksel Avcı olduğunu tespit etti. Avcı'nın hemen yanında ruhsatlı av tüfeği bulundu, sol göğsünden kendini vurarak intihar ettiği belirlendi. Avcı'nın yakın zamanda bir arkadaşına kefil olduğu, ancak bu kişinin borcunu ödememesinden dolayı evine haciz geldiği öğrenildi. Avcı'nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Barmen, otel odasında kendini astı

Bodrum'da bir otelde barmenlik yapan 23 yaşındaki Serkan Koltak, seyyar priz kablosuyla kendisini havalandırma borusuna asarak yaşamına son verdi.

Turgutreis Mahallesi'ndeki beş yıldızlı bir otelde barmenlik yapan Serkan Koltak, dün akşamı yakın arkadaşı Tuncay Abe'ye telefondan 'Bu acıya daha fazla dayanamayacağım. Gelin cenazemi alın aileme verin' yazılı mesaj attı. Ardından Koltak, kaldığı otel lojmanındaki odasında, havalandırma borusuna, seyyar prizin kablosuyla kendisini astı. Koltak'ın odasına koşan Tuncay Abe, arkadaşını asılı halde görünce ambulans çağırıp, jandarmaya haber verdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Koltak'ın yaşamını yitirdiğini tespit edildi.

Koltak'ın ölmeden kısa bir önce kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden 'Sustum; bütün hayallerimi, umutlarımı sardım. Üstüne 'Allah Kerim'dir' yazdım. Yorgunluk sadece bedende olmaz. En çok da yürekte olur ve varlığımın değerini yokluğumla anlayanlar; artık çok geç sizin için' yazdığı görüldü.

Tuncay Abe'nin jandarmaya verdiği ifadesinde Koltak'ın memleketi Van'daki kız arkadaşıyla sorunu olduğunu ve yaklaşık 3 haftadır mesajlarına cevap vermemesi, telefonlarına çıkmaması üzerine bunalıma girdiğini, bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söylediği öğrenildi. Koltak'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.