Dolar 32,4913
%0.25
Euro 34,5862
%0.27
Altın 2.480,100
%-0.12
Bist-100 9.544,00
%-1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kedi Yolu Neden Önemlidir

Kedi Yolu Neden Önemlidir

Firmamız, İstanbul'da yapımını gerçekleştirdiği onlarca yüksek yapıya kedi yolu olarak adlandırılan yolların yapımını da gerçekleştirmiş bir firmadır. Dar ve yüksek alanlarda bulunan yollar kısaca kedi yolu olarak adlandırılıyor.

  • Ege Postası
  • 09.01.2020 - 11:07

Firmamız, İstanbul'da yapımını gerçekleştirdiği onlarca yüksek yapıya kedi yolu olarak adlandırılan yolların yapımını da gerçekleştirmiş bir firmadır. Dar ve yüksek alanlarda bulunan yollar kısaca kedi yolu olarak adlandırılıyor.

Binaların özellikle üst katlarında bulunan bu alanlar, şeffaf ve estetik ürünler kullanılarak inşa edilmektedir. Genel olarak cam ve alüminyum karışımı kompozit malzemeler kullanılarak yapılan kedi yolu alanlarında, farklı malzemeler de tercih edilebilmektedir.

Firmamız cephe kaplama ürünlerinde kullanılan bütün malzemeleri kedi yolu yapımında da başarılı bir şekilde kullanmaktadır. Uzman ve profesyonel çalışanlarımız, binalar için son derece önemli olan ve güvenliğinin hat safhada kurgulanması olması gereken kedi yolu isimli yolların yapımını çok sağlam ve dayanıklı olacak şekilde projelendirmekte ve yapımını gerçekleştirmektedir.

Binaların genel mimari özellikleriyle uyumlu, bölümler arasında geçişi kolaylaştıracak ve üst katlardaki irtibatı arttıracak kedi yolu alanları, binaların ömürleriyle eşdeğer ömre sahip olacak şekilde tasarlanmakta ve yapımları tamamlanmaktadır.

Kullanılan Malzemeye Göre Fiyatlandırma

Kedi yolu yapımı firmamız tarafından kullanılan malzemeye göre fiyatlandırılmaktadır. Projede çalışacak işçilerin maliyetleri ve kullanılacak diğer inşaat malzemelerinden kaynaklanan giderler, proje maliyetlerine ayrıca yansıtılmaktadır. Kedi yolu yapımında müşterilerimizin tercihleri önemlidir.

Binaların genel akustik ve dekoratif özellikleri dikkate alınarak ve müşteri görüşleri de dikkate alınarak binalarda kullanılması gereken en uygun malzemeler belirlenmektedir. Bu sayede estetik görüntü kadar dayanıklılık unsuruna da en üst düzeyde işlevsellik kazandırılmaktadır.

Birim fiyat bazında fiyatlandırılan kedi yolu malzeme giderleri toplam alan üzerinden yekün olarak hesaplanmakta ve tüm giderler dikkate alınmak suretiyle müşterilerimize bildirilmektedir.

Farklı ödeme seçenekleri de bulunan kedi yolu yapım işlerinde, taksitli, senetli vs gibi ödeme yöntemleri hakkında bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Kedi Yolu Yapımının Faydaları

Kedi yolu olarak adlandırılan alanlara yapılacak kaplama yapım işleri binalarda farklı mimari özellikleri sağlayabilmektedir. Binaların modern yapısının tamamlanması ve estetiğinin oluşturulması için kusursuz bir olanak sağlayan kedi yolu yapım malzemeleri bu alanlardaki ses ve ısı kayıplarının önlenmesini de sağlamaktadır.

Asma tavan yapım işlerinde kullanılan malzemelerin de kedi yolu yapımında kullanılabilmesi kedi yolu olarak kullanılan alanlardaki kullanışlılığı arttırmakta ve bina sakinlerine önemli avantajlar sağlamaktadır.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.