Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaza yapan araç korkuluklarda asılı kaldı

Kaza yapan araç korkuluklarda asılı kaldı

Tokat il merkezinde sürücünün hakimiyetinden çıkan otomobil, Behzat Deresi'ne uçtu. Dereye uçan otomobil içerisinde mahsur kalan sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.    Tokat il merkezinden geçen...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:07
Tokat il merkezinde sürücünün hakimiyetinden çıkan otomobil, Behzat Deresi'ne uçtu. Dereye uçan otomobil içerisinde mahsur kalan sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

    Tokat il merkezinden geçen Behzat Deresi kenarında bulunan Behzat Caddesi'nde ilerleyen, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'nde doktor olarak çalışan Çağrı Zorlu yönetimindeki 05 RA 023 plaklı otomobil, Mahmut Paşa Mahallesi'nde kontrolden çıkarak park halindeki bir araca çarptıktan yolun ortasında yer alan Behzat Deresi'nin korkuluklara çarparak dereye düştü. Yaklaşık 6 metre yüksekten dereye dik şekilde düşen otomobilin ön kısmı suyun içerisine girerken, aracın arka kısmı askıda kaldı. Otomobilde mahsur kalan sürücü ise bir süre araç içerisinde kurtarma ekiplerinin gelmesini bekledi.

    Olay yerine gelen polis güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise sürücüyü kurtarmak için merdivenle dereye indi. Akıntının ve suyun yoğun olmadığı dereye giren itfaiye ekipleri sürücüyü otomobilden dışarı çıkardı. Gazi Osman Paşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde doktor olarak görev yaptığı öğrenilen Çağrı Zorlu, araçtan indirilip itfaiye merdiveni ile dereden çıkarıldı. Kazayı yara almayan sürücü Zorlu, "Emniyet kemerim takılı olduğu için kazayı yara almadan atlattım. Bir anlık direksiyon hakimiyetimi kaybetmem sonucu bu kazayı yaptım." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.