Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp ilçeye Erzurumlu aday adayı

Kayıp ilçeye Erzurumlu aday adayı

Erzurumluların yoğun olarak yaşadığı ve son seçimlerde az farkla AK Parti’ye geçen Kemalpaşa’da Erzurum kökenli CHP’li deneyimli siyasetçi Ahmet Hamdi Palandöken, aday adaylığı için müracaat etme kararı aldı. AK Parti’de olan belediye başkanlığını kazanmak için yola çıkan Erzurum kökenli CHP’li siyasetçi, yarın CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşüp Ankara’ya gidecek. Hafta sonu ise aday adaylığı ile ilgili açıklama yapacak. Yücel ile görüşüp Ankara'ya gidecek

  • Ege Postası
  • 15.10.2018 - 16:09

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, başta kaybedilen 8 ilçe olmak üzere 30 ilçede CHP iktidarını sağlamak için çalışma ve adayları tespit yönünde ince eleyip sık dokuma yönünde hareket ediyor. İl Başkanı Deniz Yücel iki kez Ankara’ya giderek yerel seçim çalışmaları ve adayların tespiti yönünde genel merkez yöneticileriyle istişarelerde bulundu.

Kaybedilen 8 ilçenin adaylarının erken açıklanmasının söz konusu olduğu CHP İzmir’de, Kemalpaşa’da flaş bir gelişme yaşandı.

CHP’NİN ERZURUM BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK DA GÖSTERİLMİŞTİ

Erzurum’da il ve ilçe başkanlıkları görevinde bulunan, 2011 yılında da CHP Erzurum birinci sıra milletvekili adayı gösterilen Ahmet Hamdi Palandöken, AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun yönettiği ve Erzurumluların da yoğun olarak yaşadığı Kemalpaşa’da belediye başkanlığını yeniden almak isteyen CHP’den Kemalpaşa aday adaylığı müracaatı yapma kararı aldı.

YARIN DENİZ YÜCEL İLE GÖRÜŞECEK

CHP’li deneyimli siyasetçi Ahmet Hamdi Palandöken, 4,5 yıldır yaşadığı İzmir’de Kemalpaşa ile de sıkı bağları olduğunu belirterek, partisinin Kemalpaşa aday adayı olmak için kolları sıvadı. Düşüncesini CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ile de paylaşan ve yarın CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile de biraraya gelip kararını açıklaması beklenen Ahmet Hamdi Palandöken, hafta sonu aday adaylığı yönündeki açıklamasını yapacağını belirtti.

TABANDAN GELİYORUM, HAFTA SONU AÇIKLAMA YAPACAĞIM, 

Aynı zamanda Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı da olan Palandöken, Egepostası’na yaptığı açıklamada, Kemalpaşa İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olma yönündeki kararını doğrulayarak,  “Çalışmamız var, görüşmelerim devam ediyor. Eski siyasetçiyim. Gerekli açıklamaları yapacağım. Yarın il başkanımızla bir toplantım, görüşmem olacak. Sonra Ankara’ya gideceğim. Hafta sonu döneceğim. İlçe başkanımla gerekli açıklamayı yapacağız. Zaten İzmir’de yaşıyorum. Kemalpaşa ile de sıkı bağlarım var. Ben aynı zamanda Ege Bölgesi Erzurumlular Federasyonu Genel Başkan Yardımcısıyım. Eski il başkanıyım Erzurum’da, iki dönem birinci sıradan milletvekili adayı oldum. 2011’de birinci sıra milletvekili adayıydım Erzurum’da. 4,5 yıldır da İzmir’de ikamet ediyorum. İl ve ilçe başkanlığı yaptım, tabandan gelen bir insanım. Yaşım 58. Örgütümüz ne takdir buyurursa ona göre hareket edeceğiz. Cuma ya da cumartesi günü açıklama yapacağım. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.