Dolar 32,5135
%-0.1
Euro 34,7838
%-0.24
Altın 2.427,060
%-0.13
Bist-100 9.713,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya Sezgin Tanrıkulu CHP’yi sert sözlerle hedef aldı!

Kaya Sezgin Tanrıkulu CHP’yi sert sözlerle hedef aldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, CHP’li Sezgin Tanrıkulu üzerinden CHP’yi sert sözlerle hedef aldı. Kaya Sezgin Tanrıkulu üzerinden

  • Ege Postası
  • 11.09.2017 - 17:08

EGEPOSTASİ- CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun terörle mücadelede kullanılan silahlı insansız hava araçlarıyla ilgili açıklamaları, ‘sivilleri öldürdü’ iddiası ve hakkında başlatılan soruşturma gündemdeki yerini koruyor.

Tanrıkulu’na yönelik AK Parti cephesinden yargı hamlesi gelirken, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Tanrıkulu üzerinden CHP’yi sert sözlerle hedef aldı.

Açıklamasında CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdarolu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’i örnek gösteren Kaya, Başkanlar üzerinden CHP’ye yüklendi.

Kaya’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

- Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Bu CHP, Atatürk'ün kurduğu CHP değildir.

2- Kahraman Mehmetçiğimiz büyük bir inanç ve kararlılıkla terörle mücadele ederken, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamaları ihanettir.

3- Bu ihanet, hiçbir Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı tarafından kabul edilemez. CHP'li Sezgin Tanrıkulu PKK ile iş tutmuştur.

4- 9 Eylül, CHP'nin kuruluş yıl dönümüydü. Kılıçdaroğlu, 9 Eylül'de yaptığı açıklamayla CHP'li Tanrıkulu'nun bu sözlerine destek verdi.

5- İzmir'in kurtuluşu olan 9 Eylül'de Tanrıkulu'na bir tepki beklerken, Kılıçdaroğlu'nun arka çıkması CHP'nin bugünkü yüzünü ortaya koydu.

6- CHP'nin terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile flörtü devam ediyor. İzmirli hemşehrilerimiz ve sağduyulu CHP seçmeni gerçekleri görüyor.

7- İzmir'de HDP'nin sözde adalet nöbetini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaret etmişti.
8- Yine CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve CHP'li Milletvekilleri de HDP ile kol kola poz vermişti.

9- Biz geçmişte boşuna demedik, yine söylüyoruz, bu CHP'nin içine HDP kaçmış. CHP artık HDP ile iç içe girmiş. Yazık, çok yazık!

10- CHP'yi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu ilkeler tamamen unutulmuştur!

11- Türkiye'ye ihanet eden, düşmanlık besleyen, topraklarımızda gözü olan ne kadar hain varsa CHP tarafından korunup kollanır hale gelmiştir

12- CHP geçmişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk olabilir. Ama artık ne yazık ki Sezgin Tanrıkulu'dur, Sema Pekdaş'tır, Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

13- Bir sözüm de, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu'na...

14- 9 Eylül'de dedin ki; "İzmirli vatanseverdir, merttir. Efedir İzmirli, efe! Ülkesi ve ilkesi için ne lazımsa onu yapar; gözünü kırpmadan"

15- Evet, İzmir istiklalin şehridir. Kuruluşun ve kurtuluşun, milli mücadelenin simge kentidir. İzmirliler vatan ve bayrak aşığıdır.

16- Efedir İzmirli, efe. Sn. Kocaoğlu, Tanrıkulu'nun ihanetine ve ona arka çıkanlara mertçe, gözünü kırpmadan söyleyecek bir sözün yok mu'

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.