Dolar 32,4783
%-0.19
Euro 34,9376
%0.31
Altın 2.436,360
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan Sertel'e stat yanıtı: Bu kadarına pes diyorum

Kaya'dan Sertel'e stat yanıtı: Bu kadarına pes diyorum

İzmir statlarının, 2019 Şubat ayında açılmasının vadedilmesine karşın açılmadığını belirten ve Binali Yıldırım'ı sözünü tutmaya çağıran CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'e yanıt, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'dan geldi. Kaya, 'Bu kadarına pes diyorum' dedi. Kaya'dan Sertel'e stat yanıtı

  • Ege Postası
  • 29.04.2019 - 15:20

EGEEPOSTASI- Yıllardır yeni stadyum tartışmalarının yaşandığı İzmir'de Alsancak ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatları sürerken Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Atila Sertel'in eleştirilerine Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sert tepki gösterdi.

CHP İzmir Milletvekili Sertel, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanıtlaması istemiyle; Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in, İzmir statlarının Şubat 2019'da açılacağının vadedilmesine karşın tamamlanmadığına ilişkin açıklamaları ve Binali Yıldırım'a "Sözünü tut" çağrısında bulunması ses getirirken, iddialara yanıt AK Parti Milletvekili Atilla Kaya'dan geldi. Kaya, "Göztepe, Alsancak ve Karşıyaka Stadlarının yapımını engellemek için her türlü itirazı yap, yaptır, her türlü davayı aç, açtır sonra bu inşaatlar ne durumda de. Gerçekten ayıp!" dedi.

Kaya, sosyal medya hesabından, 10 maddelik paylaşım yaparak, Sertel'in açıklamalarına tepki gösterdi. 

CHP Milletvekili Atila Sertel’in soru ve açıklamalarını şaşkınlıkla okuduğunu belirtip "Bu kadarına pes diyorum" diyen Kaya, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: 

"Göztepe, Alsancak ve Karşıyaka Stadlarının yapımını engellemek için her türlü itirazı yap, yaptır, her türlü davayı aç, açtır sonra bu inşaatlar ne durumda de. Gerçekten ayıp!..

Göztepe Stadımızın devam eden inşaat çalışmalarını gün gün, hem biz, hem Göztepe yönetimimiz, hem de taraftarlarımız anlık olarak paylaşıyor. Ama siz sanırım Göztepe’mizin aynı süper lige çıkış sürecinde olduğu gibi başka şehirleri ve başka şehir takımlarını takip ediyorsunuz.

Unutmayın, bu stadı, CHP'yi yöneten istemezükçü anlayışa rağmen, inatla mücadele ederek, Göztepe Camiamızın isteği doğrultusunda buraya yaptık ve inşa etmeye devam ediyoruz.

Göztepe Gürsel Aksel Yaşam Merkezi, 7 gün/24 saat İzmir'li hemşehrilerimize hizmet edecektir ve Türkiye'de stad konseptine yeni bir anlayış getiren bir proje olarak ortaya konulmuştur.

Proje, ilk andan itibaren, bizzat Son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın kontrol ve himayelerinde, Göztepe Başkanımız Sn. Mehmet Sepil ile koordineli bir biçimde gerçekleştirilmiştir.

Stad inşaatımız hızla devam etmekte olup, yapımı ve açılışına dair planladığımız süreç, Göztepe yönetimimizle birlikte yürütülmektedir.

Sürece katkı koymak istediğinizi ifade etmişsiniz. Bunu memnuniyetle karşılıyorum. O zaman sizden yılllardır beklentimiz belli. İstemezükçülükten vazgeçin.

İzmir’imizin yıllardır ihtiyacı olan bu büyük projelere, siyasi saiklerle itiraz etmeyin, günlük siyasete kurban ederek dava açmayın, açtırmayın. İzmir’imize daha fazla zaman kaybettirmeyin...

Birşeyler yapma konusunda samimi iseniz, İzmir'e hiçbir şey kazandırmayan bu ucuz siyasi anlayıştan vazgeçip, hafta sonu Antalya maçında tribünde yerinizi alın. Bekleriz..."

GÖZTEPE'DEN PAYLAŞIM

Göztepe Spor Kulübü resmi twitter hesabından stadın son durumunu video ile paylaştı.

İşte Göztepe'nin o paylaşımı:

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.