Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan Kocaoğlu'nun stat çıkışına yanıt: Alay mı ediyorsunuz'

Kaya'dan Kocaoğlu'nun stat çıkışına yanıt: Alay mı ediyorsunuz'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, İzmir bugün uluslararası futbol müsabakalarına ev sahipliği yapamıyor, "Neden m? İzmir’in UEFA standartlarında bir stadı yok o yüzden. Merkezi hükümet tarafından mutlaka minimum 30-35 bin kişilik UEFA standartlarında bir stadın yapılması gerekiyor. Stat yok, niyet de yok” sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'da yanıt geldi. Kaya, "İzmirli hemşehrilerimizin hafızasıyla alay mı ediyorsunuz! Her zaman diyorum ya, o kadar çok dava açıyorsunuz ki, günün sonunda açtığınız davaları unutuyorsunuz." sözleriyle karşılık verdi. Kaya'dan Kocaoğlu'nun stat çıkışına yanıt;

  • Ege Postası
  • 09.11.2017 - 17:05

EGEPOSTASI- CHP tarafından düzelenen Ege Bölgesi Spor Kurultayı’nda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir bugün uluslararası futbol müsabakalarına ev sahipliği yapamıyor; "Neden m? İzmir’in UEFA standartlarında bir stadı yok o yüzden. Merkezi hükümet tarafından mutlaka minimum 30-35 bin kişilik UEFA standartlarında bir stadın yapılması gerekiyor. Stat yok, niyet de yok” sözlerine AK Parti'den yanıt geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Başkan Kocaoğlu’nun stat çıkışına sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarla yanıt verdi.

İşte Kaya'nın o paylaşımları;

"CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Aziz Kocaoğlu “Stat yok, niyet yok” demiş. İzmirli hemşehrilerimizin hafızasıyla alay mı ediyorsunuz! Her zaman diyorum ya, o kadar çok dava açıyorsunuz ki, günün sonunda açtığınız davaları unutuyorsunuz.

İşte Sayın Kocaoğlu, unuttuysanız hatırlatalım; üç yıl boyunca sizin açtığınız bu davalar nedeniyle güzel İzmir’imize stadyumlar yapılamadı.

Size, CHP’li ilçe belediye başkanlarına, ön bahçenize ve istemezükçü’lere rağmen İzmir’de üç stadyumumuzun da temelini attık.

Yine boş durmuyorsunuz, tüm İzmir görüyor. Engellemek için elinizden geleni yapmaya devam ediyorsunuz. Ne yaparsanız yapın, İzmirli hemşehrilerimizin ve kulüplerimizin istediği bu stadyumların yapımını ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ!

Spordan ve özellikle futboldan bi’haber olduğunuzu da açıklamalarınızla ortaya koymuşsunuz. UEFA kriterleri kapasiteye göre değil, saha standartlarına göre belirlenen bir hadisedir. Örnek, Göztepe Stadyumu’muzda UEFA Yarı Final maçı dahi oynanabilecektir.

Uzun lafın kısası, siz polemik üretmeye devam edin, biz hizmet üretmeye devam edeceğiz. Laf üretmek bizim harcımız değil, iş üretmeye devam edeceğiz. İzmir için bir şey yapmak istiyorsanız, kente yapılacak hizmetlerin üzerine gölge etmeyin, başka ihsan istemiyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.