Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kasımpaşa-Göztepe maçında gol yok

Kasımpaşa-Göztepe maçında gol yok

Süper Lig'in 6. Haftasında Kasımpaşa ile Göztepe karşı karşıya geldi. İki takımında fazla pozisyona giremediği mücadele 0-0 sonuçlandı. Bu sonucun ardından ev sahibi takım 8 puana yükselirken İzmir ekibi puanını 7’ye çıkardı.

  • Ege Postası
  • 23.10.2020 - 22:23

Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ile Göztepe karşı karşıya geldi.

İstanbul'daki karşılaşma 0-0 sona erdi.

Birçok gol pozisyonuna giren lacivert-beyazlılar, Göztepe kalecisi İrfan Can'ı geçmeyi başaramadı. Öte yandan 7. dakikada Kasımpaşalı Hodzic'in attığı gol, yaklaşık 5 dakika süren VAR incelemesinin ardından ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

Ligde üst üste 2. beraberliğini alan teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetimindeki Kasımpaşa'nın puanı 8 oldu.

Ligde son 5 maçında 4 beraberlik, 1 yenilgi alan İlhan Palut yönetimindeki Göztepe ise puanını 7 yaptı.

Kasımpaşa, ligin 7. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Göztepe ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

GÖZTEPE'NİN DEPLASMAN GALİBİYETİ HASRETİ SÜRDÜ

Göztepe ise Süper Lig'de çıktığı son 8 deplasman maçını kazanamadı. Sarı-kırmızılılar 5 deplasman mücadelesini kaybederken bu sezon oynadığı üç karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada Koita'nın pasıyla sol çaprazdan içeri giren Hodzic, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Ancak Video Yardımcı Hakem (VAR) incelemesinin ardından Hodzic'in ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

13. dakikada Hajradinovic'in defansın arkasına attığı pas sonucu kaleciyle karşı karşıya kalan Hodzic'in şutunda kaleci İrfan Can Eğribayat, topu çeldi.

20. dakikada Halil Akbunar'ın soldan ortasında müsait durumda topla buluşan Brown Ideye, meşin yuvarlağı soldan dışarı gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

51. dakikada ceza sahası içinde sıfıra inen Hajradinovic'in çektiği şutta meşin yuvarlak, direğe çarpıp dışarı çıktı.

87. dakikada Hadergjonaj'in sağdan ortasında ceza sahası içinde Varga meşin yuvarlağa gelişine vurdu. Kaleci İrfan Can topu kornere çeldi.

Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Burak Şeker, Samet Çavuş, Furkan Ürün

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Sadiku, Tarkan Serbest, Hadadi, Yusuf Erdoğan (Dk. 71 Alan), Tirpan, Aytaç Kara, Hajradinovic, Hodzic (Dk. 84 Varga), Koita

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Gassama (Dk. 46 Murat Paluli), Atınç Nukan, Mihojevic, Berkan Emir (Dk. 71 Burekovic), Guilherme (Dk. 89 Cherif Ndiaye), Yalçın Kayhan (Dk. 46 Kubilay Sönmez), Soner Aydoğdu, Mossoro (Dk. 58 Tripic), Halil Akbunar, Brown Ideye

Sarı kartlar: Dk. 90+4 Ramazan Köse (Kasımpaşa), Dk. 90+4 Soner Aydoğdu (Göztepe)

Ersan Parlatan: "Daha iyi olmamız gerekiyor"

Süper Lig’de 6. haftanın açılış maçında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Göztepe teknik sorumlu Ersan Parlatan açıklamalarda bulundu.

İstedikler şeyleri yapamadıklarını belirten Parlatan, "Top daha çok rakibimizdeydi. İlk yarı da istediklerimizi yapamadık. İkinci yarı da daha net pozisyon alabildik. Hızlı şekilde de çıkabildik. Son paslarda daha iyi olmamız lazım ve çalışma yapmamız lazım. Takımımızın mücadelesinden memnunuz. Rakibimizin oyunu çok durdurdu söylemlerine katılmıyorum. Daha iyi olmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut: "Artık kazanmak istiyoruz"

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, "Artık kazanmak istiyoruz. Kazanmaya ihtiyacımız var." dedi.

Palut, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, karşılaşmaya başladıkları ilk 11'le topa sahip olan ve iyi pas yapan bir takım düşüncesini sahaya yansıtmak istediklerini kaydetti.

Ancak yaptıkları erken top kayıplarının organize olmalarını engellediğini belirten Palut, şunları kaydetti:

"İlk yarıda rakibimizin de bizim de pozisyonlarımız oldu ama genel anlamda rakibimizin topa daha hakim olduğu bir devre oynandı. İkinci yarıda ise takımımızın dinamizmi arttı özellikle son yarım saat geçiş atakları adına çok elverişli alanlar doğdu. Burada bazen son pas bazen de son vuruş kalitesi anlamında sonuca varamadık ve karşılaşma berabere sona erdi. Artık kazanmak istiyoruz. Kazanmaya ihtiyacımız var, çok çalışarak bir sonraki maçımızda bunu başarmak istiyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.