Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya yeni yönetim

Karşıyaka'ya yeni yönetim

Büyükkarcı başkanlığındaki yönetim yedi kişilik yeni futbol şube yönetimi oluşturdu

  • Ege Postası
  • 16.05.2018 - 07:23

TFF 3. Lig'de yeni sezon hazırlıklarına yavaş yavaş başlayan Karşıyaka'da Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki yönetim 7 kişiden oluşan yeni bir futbol şube yönetimi oluşturdu. Hakan Çeliker başkanlığındaki futbol şubede Osman Avcı, Seyfi Gürçay, Kazım Türk, Ahmet Yimşek, Cenk Karslı ve Yener Yenice yer alacak. Bu yönetim futbol takımının her türlü gereksinimiyle ilgilenecek ve eksikleri giderme noktasında çözüm yolları arayacak. Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da futbol şubenin başkanlığını yürütecek olan Hakan Çeliker, "Fedakarca çalışacak, çözüm üretecek bir ekip kurduk.

Tesislerin yenilenmesinden, kulüp işleyişinin düzene girmesine kadar bir çok konuda çalışmalar yapacağız. Amacımız sadece sportif başarı olmayacak.
Sportif anlamdaki başarının perde arkasındaki etkenlerinde düzenli çalışması şart. Bunları da sağlama noktasında çalışmalar yapacağız" dedi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Karşıyaka mevcut kadroyu koruma adına görüşmelerini sürdürüyor.
Yeşil-kırmızılı yönetim sözleşmeleri ay sonunda bitecek Cenk Özbey, Mustafa Aşan ve Hakan Kuş ile yaptığı temaslar neticesinde anlaşma sağladı. KSK yönetiminin diğer oyuncularla da anlaşarak, kadrodan fire vermeden yeni sezona başlaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.