Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya ve Buca'ya şok ceza

Karşıyaka'ya ve Buca'ya şok ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Karşıyaka'ya son Karagümrük maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bir maç seyircisiz oynama ve 6 bin TL ceza verdi. öte yandan Bucasporlu Emre Toraman 6 maç ceza aldı.

  • Ege Postası
  • 19.04.2018 - 17:33

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Karşıyaka'ya son Karagümrük maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bir maç seyircisiz oynama ve 6 bin TL ceza verdi. Kaf-Kaf, 29 Nisan'da Fethiyespor'la oynayacağı son iç saha maçına taraftarından yoksun çıkacak. Yeşil kırmızılılarda yönetim, dönemindeki usulsüzlük iddialarıyla ilgili disiplin kuruluna sevkedilen Eski Başkan Mutlu Altuğ'a kuruldan ceza çıkmaması üzerine açıklama yaptı. "Son günlerde özellikle sosyal medya üzerinde konuşulan, 'Mutlu Altuğ affedildi' konusuna açıklık getirmek istemekteyiz" denilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:  

"Öncelikle şunun bilinmesini isteriz ki Mutlu Altuğ ile ilgili olan şikayetlerin cezai suç olduğunu bilmemize karşın kendi iç kurullarımızı yok saymamak adına kendisini disiplin kuruluna gönderdik. Disiplin kurulumuz yaptığı değerlendirme sonucunda  konuların disiplin suçu değil, cezai suç açısından ilgili mahkemelerce karar verilmesi gereken nitelikte olduğundan hareketle bize hukuk yolunu önermiştir. Hukuk yollarını kullanma konusunu da ilk yönetim kurulu toplantımızda değerlendireceğimizi camiamızın bilgisine sunarız."

BUCASPORLU EMRE'YE 6 MAÇ CEZA

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta düşme korkusu yaşayan Bucaspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Toraman, geçen hafta oynanan Afjet Afyonspor karşılaşmasında rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi ve kırmızı kart gördükten sonra müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 6 maç ceza aldı. Kurul, Emre'ye ayrıca 6 bin TL ceza verdi. PFDK, Bucaspor'u ise misafir takım tribün bilet fiyatının diğer tribünler için belirlenen fiyata oranla fahiş fiyat uygulanarak satılmasından dolayı takdiren 13 bin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 14 bin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ise 3 bin 200 TL'yle cezalandırdı. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.