Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1059
%-0.04
Altın 2.279,320
%0.08
Bist-100 8,97
%1.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka takımı dağıtmayacak

Karşıyaka takımı dağıtmayacak

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Futbol Federasyonu'nun koronavirüs salgını yüzünden 3.5 aydır duran alt liglerde sezonun kalanını oynatmama kararı sonrası tescil formatıyla ilgili son kararı beklemeye başlayan Karşıyaka, bu süreçte takımı dağıtmayıp antrenmanlarını sürdürecek.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 12:40

Daha önce mayıs ayında toplanıp ligler ertelenince dağılan, 8 Haziran'dan bu yana antrenmanlarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde sürdüren yeşil-kırmızılılar, ligin nasıl tescil edileceğini bekleyecek.

Ligler 19 Mart'ta durmadan önce grubunda Play-Off hattında 5'inci sırada yer alıp TFF'den 3. Lig'deki 3 gruptan ilk 6 takımı 2. Lig'e almasını veya yalnız Play-Off aşamasını oynatmasını bekleyen Kaf-Kaf'ta Sportif Direktör Atilla Güneş, "Takımımız 8 Haziran'dan bu yana sıcak havaya rağmen lig oynanacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Tescilin nasıl olacağıyla ilgili son karar çıkana kadar antrenmanları bırakmayıp çalışacağız. Play-Off oynanırsa her ihtimale hazır halde beklemeyi istiyoruz" dedi.

FOÇA'DA STRES ATTILAR

Karşıyaka'da aylardır koronavirüs salgınıyla duran liglerin kaderiyle ilgili kararı bekleyen futbolcular ve teknik heyet Foça'da stres attı. Alt liglerle ilgili kararın sürekli değişmesiyle diğer kulüpler gibi başı dönen yeşil-kırmızılılar, takım halinde Foça'da teknek turuna çıkarak moral tazeledi.

Karşıyaka filede Yazıcıoğulları ile imzalıyor

Kadınlar Voleybol 1’inci  Lig ekiplerinden Karşıyaka'da iki hafta önce antrenör Tamer Çamlıbel'le yollarını ayıran yönetim göreve getirilecek yeni isim konusunda Reşat Yazıcıoğulları ile prensip anlaşmasına vardı. Kariyerinde A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başında Avrupa ikinciliği elde eden Reşat Yazıcıoğulları ile bir süredir temas halinde olan yeşil-kırmızılıların, 61 yaşındaki deneyimli antrenörle büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi. Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven'in yarın bir görüşme daha yaparak Reşat Yazıcıoğulları'na resmi sözleşme imzalatması bekleniyor.

Son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da A takım teknik danışmanlığı görevini üstlenen Reşat Yazıcıoğulları, kariyerinde sırasıyla Yeşilyurt, Fenerbahçe, Arçelik, Altınyurt, Galatasaray, Güneş Sigorta, Beşiktaş, Kocaelispor ve Nilüfer Belediyespor gibi kulüplerde antrenörlük yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı 1996-2006 yılları arısında yardımcı antrenör ve başantrenör olarak çalıştığı A Milli Takım'a 2003 yılında başantrenör olarak ilk kez Avrupa finali oynatmayı başardı. Yazıcıoğulları, Eczacıbaşı altyapısında teknik koortinatörlük görevini de üstlenmişti.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.