Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka İYİLİK için şarkı söyleyecek

Karşıyaka İYİLİK için şarkı söyleyecek

Karşıyaka Sanat Derneği'nin sezon finali olarak Türk Kızılay Karşıyaka yararına vereceği "Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor" konseri yarın akşam (10 Haziran Pazartesi) saat 20.00’da Bostranlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda başlayacak .

  • Ege Postası
  • 09.06.2019 - 13:26

Karşıyaka Sanat Derneği'nin yıl içinde verdiği ve büyük ilgi gören Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koro konserlerinden sonra Karşıyaka'da ilk kez vereceği ortak konserin Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi yararına olacağını belirten başkan vekili Muhsin Gürmen, "10 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de  Karşıyaka Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'nda Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor konsepli konserimizin hazırlıklarımız sona erdi. Bugün son provamızı yaptık. Her şey mükemmel.  Türk Halk Müziği şefimiz Cihad İşçi yepyeni bir repertuar hazırladı. Bu kez solu ve vokal olarak sahne alacak olan koro elemanlarımız bunu Karşıyaka'da ilk kez sahneleyecek. İnanın Türkü kervanı olarak huzurlarınızda  geçit yapacağız" dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği başkan vekili Muhsin Gürmen açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Konser projesi başkanımız Avni Erboy'a ait. Yıllardır başarılıyla medya ve sporun içinde olmasına karşın, çok kısa sürede sanat ve müzik kültürünü benimseyip harika işler çıkarmaya başladı. Kendisini bu nedenle de kutlamak istiyoruz. Karşıyaka Sanat Derneği olarak müzik korolarımız büyük bir atılım içinde ve ses getiriyor, getirmeye de daha gür olarak devam edecek. Bizi izlemenizi ve 10 Haziranda konseri kesinlikle kaçırmamanızı öneriyorum. İnanıyorum ki, o gece Karşıyaka İYİLİK için şarkılarına keyifle eşlik edecek ve finalde ayakta söyleyecek"   
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin 151 Yılı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamındaki konser 2 bölümden oluşuyor. İlk bölümde Türk Halk Müziği, ikinci bölümde Türk Sanat Müziği ve finalde de iki koronun birlikte sahne alacak.Giriş ücretsiz olacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.