Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka İlçe Kongresinde ‘çizik’ damgası! O isimler delegenin hedefinde…

Karşıyaka İlçe Kongresinde ‘çizik’ damgası! O isimler delegenin hedefinde…

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci devam ederken ilçe kongreleri bugün sona erdi. Dün Serdar Koç'un ilçe başkanı seçildiği Karşıyaka İlçe Kongresinde İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak ve Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı gibi önemli isimlerin ‘çizik’ yemesi kongreye damga vurdu.   Karşıyaka İlçe Kongresinde ‘çizik’ damgası!

  • Ege Postası
  • 19.01.2020 - 21:27

EGEPOSTASI/HABER MERKEZİ- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci devam ederken ilçe kongreleri bugün yapılan Menemen ve Beydağ ilçe kongreleri ile sona erdi. Mahalle delege seçimlerinin en gergin geçen ilçesi olan Karşıyaka'da yapılan kongrede Serdar Koç ve Serdar Yavaşoğlu ilçe başkanı olabilmek için yarıştı. Ve yarışı Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın desteklediği Murat Serdar Koç kazandı. Kongreye Koç'un listesinde yer alan ilçe siyasetinin önemli isimlerinin ‘çizik’ yemesi damga vurdu.  

LİSTEDE ÜSTÜ ÇİZİLEN İSİMLER ŞÖYLE;

Mehmet Durak, Hüseyin Çoban, Dilek Bilgin, Nurşen Balcı, Cemalletin Coşuner, Önder Koç, Asuman Yalçın, Cevat Durak, Aysel Aksoy, Nilüfer Karaelmas, Ali Asuman Güven, İsfahan Naki.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.