Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan CHP yönetimine kritik çağrı

Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan CHP yönetimine kritik çağrı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP Genel Merkezi ve İstanbul İl Örgütü'ne kritik bir çağrı yaptı. "Sloganları bırakmalı, tehlikenin farkına varmalıyız" diyen Yıldırım, "Devletin bütün imkanları ile mücadele edeceği bu süreçte mücadele sadece Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul örgütüne bırakılmamalıdır. Bize verilecek her türlü göreve hazırız. Çünkü bu sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değil" dedi. Yıldırım'dan CHP yönetimine kritik çağrı

  • Ege Postası
  • 11.05.2019 - 11:56

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'dan CHP Genel Merkezi'ne ve İstanbul İl Örgütü'ne kritik bir çağrı yaptı.

YSK tarafından İstanbul Büyükeşhir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararı üzerine CHP seferber olurken, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'dan kritik bir açıklama geldi.

"Sloganları bırakmalı, tehlikenin farkına varmalıyız" diyen Yıldırım, "Devletin bütün imkanları ile mücadele edeceği bu süreçte mücedele sadece Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul örgütüne bırakılmamalıdır. Bize verilecek her türlü göreve hazırız. Çünkü bu sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değil" dedi.

İşte Yıldırım'ın o açıklaması;

"Genel Merkezimizin koordinasyonunda İstanbul İl Örgütümüz ihtiyaçlarını tespit etmeli ve gerekli desteği vakit geçirmeden talep etmelidir.

Bize verilecek her türlü göreve hazırız. Çünkü bu sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değildir.

Devletin bütün imkanları ile mücadele edeceği bu süreçte mücedele sadece Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul örgütüne bırakılmamalıdır.

Demokrasinin göstermelikte olsa son unsuru olan #SANDIK ve bu bağlı #HALKİRADESİ yok sayılmıştır.

Sloganları bırakmalı #TEHLİKENİNFARKINA varmalıyız.
#FAŞİZMİNAYAKSESLERİ"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.