Dolar 32,5123
%-0.09
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka hatıralarına sahip çıkıyor

Karşıyaka hatıralarına sahip çıkıyor

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Karşıyaka CHP Gençlik Kolları ile birlikte Örnekköy ve Doğançay mezarlıklarını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 23.05.2020 - 14:34

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Karşıyaka’da yaşamış, Karşıyaka’ya emek vermiş, Karşıyaka’nın değeri olmuş kişilerin kabirlerini ziyaret etti. Pandemi günlerinde Ramazan Bayramı öncesi gerçekleşen bu anlamlı ziyareti sırasında Koç’a, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları eşlik etti. İlk olarak Karşıyaka Spor Kulübü kurucusu Zühtü Işıl’ın mezarını ziyaret eden grup, kabre kırmızı gül bırakarak dua etti.  Örnekköy’den Doğançay mezarlığına geçen CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Koç, anne ve babasının kabrini de ziyaret etti.

“HATIRALARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Zühtü Işıl’ın mezarı önünde konuşan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç: “CHP İlçe Gençlik Kollarımız ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Karşıyaka’ya emek vermiş değerli insanları ziyarete geldik. Bu değerli insanların bıraktığı mirası hatırlayarak sahip çıkmalıyız. Gençlerimize bu değerli ziyarete katıldıkları için teşekkür ediyorum. Herkesin bayramı mübarek olsun.”dedi.
Grup, ziyaretin ardından mezarlıktan ayrıldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.