Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'dan stat açıklaması

Karşıyaka'dan stat açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, İzmir'e yapımı düşünülen stadın ihale aşamasına geldiğini öğrendiklerini, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini bildirdi.

  • Ege Postası
  • 04.02.2013 - 23:24
İZMİR - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yaptığı açıklama çerçevesinde İzmir'e yapılması planlanan stadın ihale aşamasına geldiğini öğrendiklerini belirten kulüp yönetimi, yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
''Stadımızın ihale aşamasına geldiğini öğrenmek, bu 100 yıllık hayalimize bir adım daha yaklaşmak bizleri son derece mutlu etmiştir. Spor Bakanımızın, 'Stadyumları sadece futbol sahası olarak görmüyoruz. Kentlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da gözetiyoruz' şeklindeki düşüncelerini de Karşıyaka Spor Kulübü camiası olarak büyük bir memnuniyetle paylaştığımızı belirtmek istiyoruz. İzmir'in kuzey aksına inşa edilecek stadın, Türkiye'deki bir çok benzeri gibi ağır mali yükler altında bulunan kulübümüzün geleceğini kurtarmak ve daha çok sayıdaki gencimize spor olanağı yaratabilmek adına, kulübümüze gelir getirecek, altyapılarımızı destekleyecek ve bölgemizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına katkı koyacak bir proje içeriğinde ve lokasyonda yer alması camiamızın ortak arzusudur.''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.