Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da ‘Yıldırım’ çağrı: Dava adamları göreve...

Karşıyaka’da ‘Yıldırım’ çağrı: Dava adamları göreve...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım Karşıyaka’da muhtarlık bölgesi çalışmalarına katılacak partililere çağrıda bulundu. Parti ve ülke çıkarlarını her şeyin üzerinde tutacak çalışma arkadaşları aradıklarını vurgulayan Yıldırım “Ben değil biz diyen, önce CHP diyen, ben ne olacağım değil ülkem ne olacak diyen, 24 saat partim ve ülkem için çalışmaya hazırım diyen, kimsenin çıkarlarına hizmet etmem diyen, Genel Başkanımızı, İl Başkanımızı, Partili Belediye Başkanımızı, milletvekillerimizi sosyal medyada eleştirmem, eleştiri hakkımı danışma kurullarında, ilçe binalarında gerektiğinde yaparım diyen herkesi; görev almaya çağırıyorum” dedi. Karşıyaka’da ‘Yıldırım’ çağrı:

  • Ege Postası
  • 17.03.2018 - 16:04

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım 2019 yılında yapılacak seçimler öncesi saha çalışmalarını yürütecek partililere çağrı niteliğinde bir mesaj yayınladı. Yıldırım mesajında özellikle ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde tutacak özverili partililerle bir arada hedefe yürümek istediklerini belirterek yoldaşlarını mahalle çalışmalarına davet etti. Karşıyaka ilçe başkanlığının çizdiği yol haritasında yapılacak seçimler öncesi seçmenlere ulaşarak bilgilendirecek ve onları ikna edecek partililerle bir arada olmak istediklerinin vurgulandığı mesajda Yıldırım şu sözlere yer verdi;

“'CHP KARŞIYA''KA ÖRGÜTÜNÜN DEĞERLİ ÜYELERİ VE YOLDAŞLARIM;

2019 Yılında ülkemiz açısından kritik seçimler yaklaşmaktadır. Bu sebeple tüm Karşıyaka örgütümüzün üyesi yoldaşlarımızın her zamankinden daha fazla katkı koymasına ihtiyacımız vardır.

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kongre süreçleri tamamlanmış; İlçe , İl ve Genel merkezimiz şekillenmiştir. Son olarak tüzük kurultayımız yapılmıştır. Artık iç mücadele bitmiş ve 2019 seçimlerine hazırlanmak ve ülkemize karşı görevlerimizi yerine getirme zamanıdır. Bu saatten sonra iç mücadele yapacakları ne tarih ne CHP'nin kurumsal hafızası affetmeyecektir. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için daha çok çalışmak ve sımsıkı birbirimize sarılmak zorundayız.

DAVA ADAMLARINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM;

Ben değil biz diyen, Önce CHP diyen, Ben ne olacağım değil ülkem ne olacak diyen, 24 saat Partim ve ülkem için çalışmaya hazırım diyen, Partim dışında kimsenin çıkarlarına hizmet etmem diyen, Genel Başkanımızı, İl Başkanımızı, İlçe Başkanımızı, Partili Belediye Başkanımızı, milletvekillerimizi sosyal medyada eleştirmem eleştiri hakkımı danışma kurullarında, İlçe Binalarında gerektiğinde yaparım diyen herkesi; Muhtarlık bölgesi çalışma gruplarında, Mahalle Çalışma gruplarında,  komisyonlarda görev almaya çağırıyorum.  Görev almak isteyenlerin Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Yüksel Çıldır'a başvurmalarını rica ederim

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.