Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da Toros'a teklif yağıyor

Karşıyaka'da Toros'a teklif yağıyor

 TFF 3'üncü Lig'de geride kalan sezonda çoğunluğu altyapıdan oluşan kadrosuyla Karşıyaka'ya play-off oynatma başarısı gösteren teknik direktör Mesut Toros'a 1'inci Lig ekiplerinden teklif yağıyor.

  • Ege Postası
  • 09.06.2019 - 13:28

Karşıyaka ile sözleşmesi sona eren deneyimli çalıştırıcıya, Boluspor'un ardından Ümraniyespor'un da talip olduğu öğrenildi. Öncelikle Karşıyaka ile görüşeceğini yineleyen Mesut Toros, "Karşıyaka Başkanvekili Gökhan Şensan'ın görevi bırakıp bırakmayacağını bekleyeceğim. Şensan'ın kesin kararını vermeden hiçbir kulüple masaya oturmayacağım" dedi. 

Yeşil kırmızılı kulüpte huzurlu ve mutlu olduğunu belirten başarılı teknik adam, "Sezon sonrası bir çok kulüpten teklif aldım. Bu ne kadar doğru işler yaptığımızın bir kanıtı. Karşıyaka'da Gökhan Şensan'a vermiş olduğum bir söz var. O sözümün arkasındayım. Şu an 2 ve 3'üncü Lig'den gelen tekliflere teşekkür ediyorum. Spor Toto 1'inci Lig dışında Karşıyaka'dan ayrılmayı asla düşünmüyorum. Aile ortamına sahibiz. Futbolcularımızla yarım kalan bir işi bitirmek istiyorum. Yönetimsel gelişmeleri ben de yakından takip ediyorum. Bu hafta her şeyin netleşeceğini umuyorum" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.