Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da top başı tarihi belirsiz

Karşıyaka'da top başı tarihi belirsiz

Dünyaya kabus yaşatan koronavirüs salgını yüzünden liglere verilen arada futbolculara evlerinden çalışmaları için özel program çıkaran TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın antrenmanlara ne zaman yeniden başlayacağı belirlenmedi.

  • Ege Postası
  • 29.03.2020 - 14:25

Liglerin tatil edilmesinin ardından İstanbul'a ailesinin yanına giderek gelişmeleri bekleyen teknik direktör Sonar Tolungüç, "Ailecek bireysel karantinaya uyup sokağa çıkmıyoruz. Takımla sürekli temas halindeyiz. Bireysel antrenmanları aksatmadan sürdürüyorlar" şeklinde konuştu.

"ANTRENMANLAR BAŞLASA BİLE  YENİDEN FORMA GİYMEK ZAMAN ALIR"

Antrenmanların başlayacağı tarihi belirlemenin güç olduğunu söyleyen Tolungüç, "Federasyon'dan yetkililerle de temas halindeyim. Onlar da ilk kez karşılaşılan durumda belirsizlik yaşıyor. UEFA'da da aynı durum var. Bu şartlarda toplu antrenman yapmak mümkün değil. Tarih belirleyemeyiz. Şehirler arası seyahat yasak olduğundan takımı toplamak istesek özel izin almalıyız. Bireysel çalışmak takım antrenmanı gibi olmuyor. Şu anda tüm takımların yüzde 30 performans kaybı vardır. Bu yüzde 50'ye çıkarsa antrenmanlar başlasa bile yeniden forma girmek zaman alır. Gelişmeleri bekleyeceğiz" dedi. (DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.